Tgrt Haber

Ne yapıyorsun Serdar? Trabzonspor-Fenerbahçe maçı sonrasında sahada tek başına koştu

25 Aralık 2022 11:53 - Güncelleme : 25 Aralık 2022 12:00
fenerbahçe,serdar dursun,trabzonspor,

Süper Lig’in 15.haftasında Trabzonspor evinde ağırladığı lider Fenerbahçe’yi 2-0 mağlup etti. Maç sonrasında sarı lacivertli futbolcu Serdar Dursun’un sahada tek başına koşu yaptığı anlar sosyal medyada viral oldu. Trabzonsporlu tarafların tiye aldığı olaya sarı lacivertli taraftarlar tepki gösterdi.

Dünya Kupası arasının ardından Süper Lig’de heyecan kaldığı yerden devam ediyor. Ligin 15.haftasında Trabzonspor evinde lider Fenerbahçe’yi ağırladı. Bordo-mavili takım sahadan Maxi Gomez ve Trezeguet'in attığı gollerle 2-0 galip ayrıldı. Son şampiyon iç sahadaki yenilmezlik serisini 32 maça çıkartırken Fenerbahçe’de Crespo mücadelenin 57.dakikasında kırmızı kart gördü.

SERDAR DURSUN TEK BAŞINA KOŞTU

Maç sonrası sarı lacivertlilerde hüzün hakimdi. Sahadan eli boş ayrılan Fenerbahçe İstanbul’a morali bozuk bir şekilde döndü. Ancak maç sonrası yaşanan bir olay sosyal medyada viral oldu. Fenerbahçeli Serdar Dursun maç sonrasında Akyazı Stadyumu'nda tek başına koşu yaptı. O anları bordo-mavili taraftarlar kayıt altına aldı.

TRABZONSPORLU TARAFTARLAR DALGA GEÇTİ

Serdar Dursun'un maçın ardından boş sahada tek başına koştuğu anları sosyal medyada paylaşan bordo-mavili taraftarlar, milli futbolcu ile dalga geçti. Bir taraftarın, "Bunu alın buradan, bu kafayı yedi." sözleri ise dikkat çekerken, bu ifadeye Fenerbahçeliler tepki gösterdi.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...