Tgrt Haber

Son dakika! Fenerbahçe'de beklenen oldu: Aziz Yıldırım adaylığını açıkladı! Jose Mourinho bombası

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: tgrthaber.com.tr
13 May 2024 21:00 - Güncelleme : 13 May 2024 21:46
Son dakika! Fenerbahçe'de beklenen oldu: Aziz Yıldırım adaylığını açıkladı! Jose Mourinho bombası

Son dakika haberi... Şampiyonluk şansı artık mucizelere kalan Fenerbahçe'de gözler seçim gündemine çevrildi. Daha önce aday olmayacağını açıklayan Ali Koç fikrini değiştirerek adaylığını açıklamıştı. Sadettin Saran da Ali Koç'un aday olmasıyla çekildiğini duyurmuştu. Aziz Yıldırım, Ali Koç'un tek aday olmasının ardından harekete geçti ve adaylığını duyurdu. Yıldırım, seçilmesi halinde dünyaca ünlü teknik direktör Jose Mourinho'yu takımın başına getireceğini de açıkladı. İşte detaylar...

Trendyol Süper Lig'in bitimine 2 hafta kala lider Galatasaray'ın 6 puan gerisinde kalan ve şampiyonluk şansı iyice azalan Fenerbahçe'de sıcak gelişmeler yaşanıyor.

Pazar günü derbide karşılaşacak olan ezeli rakiplerde seçim çalışmaları de hız kazandı. Cuma günü Ali Koç'un adaylığını açıkladığı, Sadettin Saran ise Ali Koç lehine çekildiği sarı-lacivertlilerde gözler Aziz Yıldırım'a çevrildi.

500 İMZA TOPLANDI

Fenerbahçe kongre ve divan üyelerinin, dün oynanan Kayserispor maçında lehine tezahüratta bulunulan Aziz Yıldırım'ın seçimli genel kurulda aday olması için noter imzalı beyanname toplamaya başladığı ve bu imzaların da 500'e ulaştığı iddia edilmişti.

ADAYLIĞINI RESMEN DUYURDU!

Aziz Yıldırım, Fenerbahçe başkanlığına aday olma kararı aldı.

Aziz Yıldırım, Kontra Spor'a yaptığı konuşmasında; "Arkadaşlarla çarşamba veya perşembe günü basın toplantısı yapacağız ve burada Fenerbahçe'nin kongresinde Fenerbahçe başkanlığına aday olacağımı açıklayacağım. Sizin vasıtanızla da tüm kamuoyuna duyuruyorum." dedi.

Aziz Yıldırım, 15 Mayıs Çarşamba günü saat 13.30'da Wyndham Grand Kalamış Otel'de basın toplantısı düzenleyecek.

ALİ KOÇ İLE İKİNCİ KEZ RAKİP OLACAKLAR

Fenerbahçe Kulübü başkanı Ali Koç ise daha önce yeniden başkanlığa aday olacağını açıklamıştı.

İki rakip 2018 yılında yapılan seçimli olağan genel kurulda yine aday olmuştu. Ali Koç 16 bin 92 oyla başkanlığa seçilirken, Aziz Yıldırım 4 bin 644 oy almıştı.

LİSTE İDDİALARINA YALANLAMA GELDİ

Aziz Yıldırım, sosyal medyada adaylık ve yönetim listesi ile ilgili çıkan haberlere yönelik yazılı açıklama yaptı.

Yıldırım, "Sosyal medyada benim adıma bazı gerçek olmayan yönetim listeleri yayınlanarak dezenformasyon oluşturulmaktadır. Ben henüz bir yönetim veya kurul listesi hazırlamadım. 15 Mayıs Çarşamba günü yapacağım basın toplantısının ardından çalışmalara başlayacağım ve yönetimime / kurullara düşündüğüm isimlerle görüşeceğim. Bu tip manipülatif paylaşımlar son derece ayıptır. Daha önce de defalarca ifade ettiğim gibi, benim ağzımdan çıkmayan bu tip yalan bilgilere itibar edilmemesini kamuoyundan rica ederim." ifadelerini kullandı.

JOSE MOURİNHO'YU RESMEN DUYURDU!

Aziz Yıldırım, seçimi kazanması halinde dünyaca ünlü teknik direktör Jose Mourinho'yu takımın başına getireceğini açıkladı.

Yıldırım, "Antrenör konusunda artık Fenerbahçe'nin, "Bizim çocuğumuz" deyip o isimlerle devam etme lüksü yoktur. Fenerbahçe artık büyük hocalarla, büyük takımlarla mücadele etmelidir. Türkiye'de muhakkak şampiyon olmalıdır. Yurt dışında da Avrupa'da final oynamalıdır. Geçen hafta Mourinho ile yüz yüze görüştüm. Kendisine, "Fenerbahçe'nin sana, senin de Fenerbahçe'ye ihtiyacın var. Hangi aday kazanırsa Fenerbahçe'ye gel" dedim. O da memnuniyetle karşıladı. Menajeriyle görüşmeler sürüyor. Büyük ihtimalle ben kazanırsam Mourinho'yu getireceğim." ifadelerini kullandı.

"İSTEDİĞİ OYUNCULARI ALACAĞIZ"

Yıldırım, "Onun isteği doğrultusunda oyuncu da alacağız. Konyaspor maçını da izledi. Kendisi de izledi. Diğer arkadaşlar da kazanırsa Fenerbahçe'ye gelmesini arzu ederim. İnşallah biz kazanırız ve Fenerbahçe'ye getiririm." dedi.

Kaynak: tgrthaber.com.tr
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...