Tgrt Haber

Son dakika | Fenerbahçe'ye yerli golcü: Bertuğ Yıldırım imzaya yakın 

Editör: Suat Vilgen / Kaynak: Yağız Sabuncuoğlu
09 Temmuz 2024 12:20 - Güncelleme : 09 Temmuz 2024 13:25
Son dakika | Fenerbahçe'ye yerli golcü: Bertuğ Yıldırım imzaya yakın 

Son dakika Fenerbahçe transfer haberi... Fenerbahçe, Batshuayi'nin de takımdan ayrılmasıyla ağırlık verdiği forvet hattı için ilk transfer hamlesini yapıyor. Sarı-lacivertliler Fransız ekibi Rennes'de forma giyen Bertuğ Yıldırım ile imza aşamasına geldi.

Fenerbahçe​'de transfer​ harekatı tüm hızıyla sürüyor. Michy Batshuayi​'nin takımdan ayrılmasının ardından takviye çalışmalarında ağırlığı ilk olarak ileri uç bölgesine veren sarı-lacivertliler Bertuğ Yıldırım​ transferini bitirmek üzere.

Gazeteci Yağız Sabuncuoğlu'nun aktardığı son dakika transfer gelişmesine göre; Fenerbahçe, yönetimi hem Bertuğ Yıldırım hem de kulübü Rennes​ ile temasa geçti.

HATAYSPOR'DA PARLADI

İstanbul ekiplerinden Sarıyer'in altyapısında yetiştikten sonra transfer olduğu Hatayspor'da adını duyuran Bertuğ Yıldırım, geçtiğimiz sene yaz döneminde 5.4 milyon euro bonservis bedeli karşılığında Fransa Ligue 1 ekibi Rennes'e transfer olmuştu.

21 yaşındaki A milli santrfor, geçen sezon 21'i lig maçı olmak üzere toplam 31 maçta 2 gol atıp 2 de asist yaparken, yerli ve yabancı birçok kulübün transfer listesine adını yazdırdı.

Kaynak: Yağız Sabuncuoğlu

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...