Tgrt Haber

Uruguay, 2022 Dünya Kupası’ndan elendi! Cavani VAR monitörünü devirdi

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: TGRT Haber
03 Aralık 2022 12:18 - Güncelleme : 03 Aralık 2022 12:25
uruguay,cavani,dünya kupası

Dünya Kupası H Grubu’nda Gana ile Uruguay karşı karşıya geldi. Maçı 2-0 kazanan Uruguay’a galibiyet yetmedi. Maç sonrasında hakeme büyük öfke duyan ve tepki gösteren Uruguaylı futbolculardan Edinson Cavani sinirinden VAR’ı yumrukladı. 

Katar’da düzenlenen 2022 Dünya Kupası’nda sürprizler gelmeye devam ediyor. Daha önce grup aşamasında turnuvaya veda eden Almanya ve Belçika’nın ardından bu sefer Uruguay elendi. H Grubu’nun son maçında 2010 Dünya Kupası’nda da karşı karşıya gelen ve olaylı bir maça imza atan Uruguay-Gana yine hikayesi olan bir mücadeleye imza attı. Sahadan 2-0 galibiyet ile ayrılan Uruguay turnuvadaki ilk 3 puanını alarak 4 puan ve averajla üçüncü sıraya yerleşti. Uruguay, Güney Kore ile aynı puanda olmasına rağmen rakibinden daha az gol attığı gerekçesiyle ilk 2'ye giremedi ve elendi.

URUGUAYLI FUTBOLCULAR MAÇ SONUNDA ÇILDIRDI

İkinci mağlubiyetini yaşayan Gana ise 3 puanla 4. ve son sırada yer aldı ve turnuvaya veda etti. Uruguay'ın efsane futbolcusu Luis Suarez, Güney Kore'nin Portekiz karşısında galip gelmesinin ardından gözyaşlarını tutamadı. Uruguaylı oyuncular ve Galatasaraylı Fernando Muslera, maçın bitiş düdüğünün ardından adeta çıldırdı. Uruguaylı eldiven, verilen kararlara sinirlenirken, hakemin üstüne yürüdü.

CAVANI VAR MONİTÖRÜNÜ DEVİRDİ

Maç sonrasında çılgına dönen futbolculardan biri de Cavani. Uruguaylı yıldız futbolcu soyunma odasına giderken VAR monitörünü vurarak devirdi.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...