Tgrt Haber

Vincent Aboubakar iddiası! Görüşmeler başladı

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: TGRT Haber
14 Aralık 2023 13:54 - Güncelleme : 14 Aralık 2023 14:03
Vincent Aboubakar iddiası! Görüşmeler başladı
Beşiktaş,Vincent Aboubakar

Beşiktaş'ta kadro dışı bırakılan 5 isimden biri olan Vincent Aboubaka ile ilgili sürpriz bir iddia ortaya atıldı. Siyah-beyazlıların yıldız golcüyü yeniden takıma dahil etmek için oyuncuyla görüştüğü öne sürüldü. İşte detaylar...

Beşiktaş, evinde oynanan derbide Fenerbahçe'ye 3-1 kaybettiği maçın ardından 5 futbolcusunu kadro dışı bırakmıştı.

Siyah-beyazlılar; Vincent Aboubakar, Valentine Rosier, Eric Bailly, Rachid Ghezzal ile Jean Onana'nın performans düşüklüğü ve takım içindeki uyumsuzlukları nedeniyle kadro dışı bırakıldığını açıklamıştı.

BEŞİKTAŞ, ABOUBAKAR İLE GÖRÜŞÜYOR

Fabrizio Romano'nun haberine göre; Beşiktaş, Vincent Aboubakar'ı yeniden takıma dahil etmek için oyuncuyla görüşmeler yapıyor.

Bu haberin paylaşılmasının ardından siyah-beyazlı taraftarlar ikiye bölündü. Bir bölüm Aboubakar'ın takıma kazandırılması gerektiğini düşünürken bir kısmı da kesinlike gönderilmesi gerektiğini savundu.

FEYYAZ UÇAR "GERİ DÖNMELERİ SÖZ KONUSU DEĞİL" DEMİŞTİ

Beşiktaş Kulübü Futboldan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi ve Futbol Basın Sözcüsü Feyyaz Uçar dün yaptığı açıklamada, "Kadro dışı kalan isimlerin geri dönmesi söz konusu değil ama hukuki olarak tamamen takımdan ayıramıyorsun. Takımla birlikte idmana çıkabiliyorlar. Ayrılmak isteyenlerle de zaten vedalaşacağız." ifadelerini kullanmıştı.

Beşiktaş ile 2025 yılına kadar sözleşmesi bulunan Vincent Aboubakar'ın kontratında +1 yıl da opsiyonu bulunuyor.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...