Tgrt Haber

Fahri hemşerilik beratı verilen Volkan Demirel resmen Hataylı oldu

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
15 Mart 2024 15:19 - Güncelleme : 15 Mart 2024 15:28
Fahri hemşerilik beratı verilen Volkan Demirel resmen Hataylı oldu
Hatay, Volkan Demirel, Deprem

Kahramanmaraş merkezli depremlerde Hatay'da yaşanan büyük yıkım sonrası yardım isterken döktüğü gözyaşlarıyla hafızalara kazınan ve Hatay'a yardımların ulaşmasında büyük rol oynayan Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel’e fahri hemşerilik beratı verildi.

Kahramanmaraş merkezli depremlerde Hatay’da büyük yıkım yaşanmış binlerce insanımız vefat etmişti.

Asrın felaketinde unutulmayan görüntülerden biri de Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel’in gözyaşı dökerek yardım istediği anlardı.

FAHRİ HEMŞEHRİLİK BERATANI BAŞKANIN ELİNDEN ALDI

Hatay Büyükşehir Belediye Meclisi, Mart ayı olağan toplantısında; başarılı teknik adama oy birliğiyle fahri hemşerilik beratı verilmesini kararlaştırdı.

Volkan Demirel, hemşerilik beratını Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş’ın elinden aldı.

Volkan Demirel’e Hatay fahri hemşerilik beratı takdim edildi - 1. Resim

LÜTFÜ SAVAŞ: "VOLKAN DEMİREL ARTIK HATAYLI"

Başkan Lütfü Savaş, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda; “Volkan Demirel artık Hataylı. 6 Şubat depremlerinden sonra daima yanımızda olan Hatayspor Teknik Direktörümüz Volkan Demirel’i, belediye meclisimize sunduğumuz ve kabul edilen teklifimiz ile 'Fahri Hemşehrimiz' ilan ettik. Bugün, bizim için çok kıymetli olan hemşehrilik payesi ve beratını sunmaktan mutlu olduğum sevgili Volkan Demirel’e tüm Hatay halkı adına teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Volkan Demirel’e Hatay fahri hemşerilik beratı takdim edildi - 2. Resim

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...