Tgrt Haber

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final maçları 2024 ne zaman oynanacak? ZTK çeyrek final maçları

Editör: Selçuk Hoş / Kaynak: TGRT Haber
12 Şubat 2024 15:05 - Güncelleme : 12 Şubat 2024 15:08
Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final maçları 2024 ne zaman oynanacak? ZTK çeyrek final maçları

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final maçları 2024 ne zaman oynanacak? Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final maçlarının oynanacağı tarihler ve eşleşmeler belli oluyor. ZTK çeyrek final maçları, detaylar ve kura çekimi tarihi!

Ziraat Türkiye Kupasıçeyrek final​ maçlarının oynanacağı tarihler ve eşleşmeler belli oluyor. İşte detaylar ve kura çekimi​ tarihi!

ZİRAAT TÜRKİYE KUPASI ÇEYREK FİNAL MAÇLARI NE ZAMAN OYNANACAK?

Türkiye Futbol Federasyonu tarafından düzenlenen Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final maçları, heyecanla bekleniyor. 2024​ yılında çeyrek final mücadeleleri 27, 28 ve 29 Şubat tarihlerinde gerçekleşecek. Bu önemli karşılaşmaların gün ve saatleri ise kura çekiminin ardından netleşecek.

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final maçları 2024 ne zaman oynanacak? ZTK çeyrek final maçları - 1. Resim

KURA ÇEKİMİ NE ZAMAN?

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek ve yarı final kura çekimi, 12 Şubat Pazartesi günü saat 14.00'te Orhan Saka Konferans Salonu'nda gerçekleştirilecek. TFF Riva Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde yapılacak kura çekimine kulüp yetkilileri katılacak. Çekilecek kura ile eşleşmeler netleşecek ve takımların çeyrek final yolculuğu şekillenecek.

SERİ BAŞI TAKIMLAR KİMLER?

Kura çekiminde Galatasaray​, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Başakşehir gibi büyük kulüpler seri başı olarak yer alacak. Diğer takımlar ise bu seri başı takımlar arasından biriyle eşleşecek. Konyaspor, Trabzonspor, MKE Ankaragücü ve Fatih Karagümrük takımları da çeyrek final için mücadele edecek olan ekipler arasında bulunuyor.

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...