Tgrt Haber

3 çocuk babası adamın feci ölümü: Pres makinesine sıkıştı

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
06 May 2024 12:00 - Güncelleme : 06 May 2024 12:09
3 çocuk babası adamın feci ölümü: Pres makinesine sıkıştı

Kocaeli'nin İzmit ilçesinde 3 çocuk babası Necmi Şahin, pres makinesine sıkışarak hayatını kaybetti.

Kocaeli'de dün akşam saatlerinde meydana gelen olayda; parça üretim fabrikasına yeni alınan pres makinesinin kurulumu esnasında facia yaşandı.

Fabrika sahibi Necmi Şahin makineye sıkıştı. Olaya tanık olanlar hemen durumu ekiplere bildirdi. İhbar üzerine fabrikaya; itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

HASTANEYE KALDIRILDI ANCAK KURTARILAMADI

Bölgeye ulaşan itfaiye ekipleri Necmi Şahin'i sıkıştığı yerden çıkardı. Sağlık ekiplerince ağır yaralı olarak Kocaeli Şehir Hastanesi'ne kaldırılan Necmi Şahin, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

3 çocuk babası adamın feci ölümü: Pres makinesine sıkıştı - 1. Resim

Öte yandan, otopsi işlemlerinin ardından Necmi Şahin'in cenazesi ailesine teslim edilecek. Şahin'in cenazesi Alikahya Fatih Mahallesi Fatih Cami'nde ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından defnedilecek.

EVLİ VE 3 ÇOCUK BABASI OLDUĞU ÖĞRENİLDİ 

Şahin'in evli ve 3 çocuk babası olduğu öğrenildi. Sude Havacılığın ise 2007 yılında Kocaeli'de havacılık sektöründeki faaliyetlerine başladığı; uçak koltuğu, sehpası ve koltuk ekipmanları ile ambalajları ürettiği aktarıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...