Tgrt Haber

Afyonkarahisar’da feci kaza: Ölü ve yaralılar var!

Editör: Yusuf Özgür Bülbül / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
21 May 2024 22:33 - Güncelleme : 21 May 2024 22:36
Afyonkarahisar’da feci kaza: Ölü ve yaralılar var!

Afyonkarahisar’da hafif ticari aracın patpatla çarpışması sonucu 2 kişi öldü, 2 kişi de yaralandı.

Afyonkarahisar'da hafif ticari aracın patpat diye tabir edilen tarım aracı ile çarpışma sonucu meydana gelen trafik kazasında 2 kişi öldü, 2 kişi de yaralandı. Kaza, Bolvadin ilçesi Derekarabağ köyü yakınlarında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, H.A. idaresindeki 03 EZ 416 plakalı hafif ticari araç henüz belirlenemeyen bir sebepten ötürü Ö.A.'nın kullandığı patpat diye tabir edilen tarım aracıyla çarpıştı.

Kazanın ardından çevredekilerin haber vermesi üzerine bölgeye çok sayıda 112 acil servis ve jandarma ekibi sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri kazada yaralanan her iki araç sürücüsüyle birlikte U.A. ve B.Y.A.'yı ambulanslarla hastaneye kaldırdı.

HURDAYA DÖNDÜ

Yaralılardan H.A. ve U.A., hastanede yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Her iki aracın da hurdaya döndüğü kazayla ilgili jandarma tarafından inceleme başlatıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...