Tgrt Haber

Ankara’da sağanak, İzmir’de dolu: Yağışların akşam şiddetlenmesi bekleniyor

Editör: Merve Yaz / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
23 May 2024 13:41 - Güncelleme : 23 May 2024 13:56
Ankara’da sağanak, İzmir’de dolu: Yağışların akşam şiddetlenmesi bekleniyor

Başkent yeni güne sağanak yağmurla başladı. Kentteki yağışın akşama doğru şiddetini artırması bekleniyor. İzmir’de ise dolu etkili oldu. Kısa süreli etkili olan dolu, yollarda su birikintisi oluşturdu.

 

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün uyarılarının ardından Ankara yeni güne sağanak yağışla başladı. Başkent Ankara’daki yağışların akşam saatlerine doğru etkisini artırması bekleniyor. İzmir’de kısa süreli dolu etkili oldu. Dolu nedeniyle Gaziemir’de bazı yollarda su birikintileri oluştu. Antalya ise çöl tozunun etkisi altında… Yüzde 98’lik nemle birlikte etkili olan toz taşınımı, kentte görüş mesafesini düşürdü. Başkent Ankara’da sağanak yağış etkili oluyor. Kentte sabah saatlerinde başlayan ve zamanla etkisini artıran sağanak, trafikte kısa süreli aksamalara yol açıyor. 

AKŞAM SAATLERİNE DİKKAT

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden alınan son verilere göre, il genelinde bugün saat 13.00’ten ertesi gün saat 03.00’e kadar gök gürültülü sağanağın etkili olması bekleniyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden alınan son verilere göre, il genelinde bugün saat 13.00’ten ertesi gün saat 03.00’e kadar gök gürültülü sağanağın etkili olması bekleniyor.  Ankara Valiliği de kuvvetli sağanağın neden olabileceği ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu ve kuvvetli rüzgar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması uyarısında bulundu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...