Tgrt Haber

Antalya'daki teleferik faciasının kaza anı anbean kamerada!

Editör: Banu İriç / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
13 Nisan 2024 10:41 - Güncelleme : 13 Nisan 2024 10:56

Antalya'da teleferik kazası faciasının yaşandığı an kabindeki bir genç kızın kamerasına yansıdı. Manzarayı çeken kız ve yanındakinin kazanın yaşanmasıyla yaşadıkları panik kameraya yansıdı.

Antalya'da 1 kişinin öldüğü, 10 kişinin yaralandığı teleferik kazası kabindeki genç kızın cep telefonu kamerasına yansıdı. Kabinde manzarayı izlerken o anları kaydeden genç kızın kaza anında yaşadığı panik anları cep telefonu kamerasına yansıdı.

Antalya'daki teleferik faciasının kaza anı anbean kamerada! - 1. Resim

TAHLİYELER DEVAM EDİYOR

Antalya'nın Konyaaltı ilçesindeki Tünektepe Teleferik Tesisi'nde kaza nedeniyle kabinlerde mahsur kalanlar için çalışmalar sürüyor.

Tesisteki direklerden birisinin devrilmesi sonucu yaşanan kazada kabinlerde hala mahsur kalanlar var.

 Afet ve Acil Durum Yönetimi (AFAD) Başkanı Okay Memiş, Antalya'daki teleferik kazasına ilişkin, "Asılı kalan 16 kabindeki 128 vatandaşımızın tahliyesi zor koşullarda gerçekleştirildi. Şu anda ise 8 kabindeki 43 kişinin tahliyesi devam ediyor." dedi.

Antalya'daki teleferik faciasının kaza anı anbean kamerada! - 2. Resim

 

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...