Tgrt Haber

Ayhan Bora Kaplan soruşturmasında gizli tanığı kaçıran dört kişi gözaltına alındı

Editör: Banu İriç / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
16 May 2024 07:17 - Güncelleme : 16 May 2024 13:43
Ayhan Bora Kaplan soruşturmasında gizli tanığı kaçıran dört kişi gözaltına alındı

Son dakika haberi... Ayhan Bora Kaplan soruşturması kapsamında gizli tanık yapıldıktan sonra yurt dışına kaçırılmaya çalışıldığı iddia edilen Serdar Sertçelik olayıyla ilgili biri komiser dört kişi daha gözaltına alındı. Soruşturma kapsamında gözaltı sayısı 8'e yükseldi.

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı soruşturma kapsamında görevden alınan Ankara İl Emniyet Müdür Yardımcısı, Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürü ve Müdür Yardımcısı ile bir komiser hakkında soruşturma başlattı.

Soruşturmada polis müdürleri ile komisere, suç işlemek için anlaşmak, adil yargılamayı ve tanığı etkilemeye teşebbüs, görevi kötüye kullanma ve suçluyu kayırma suçlamaları yöneltildi. Başsavcılık, 4 isim hakkında gözaltı kararı vermiş ve şüpheliler gözaltına alınmıştı.

3 SİVİL 1 KOMİSER DAHA GÖZALTINA ALINDI

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, Ayhan Bora Kaplan soruşturmasında gizli tanık olarak adı geçen Serdar Sertçelik'in kaçırılmasına yardım eden biri komiser 4 kişinin daha gözaltına alındığını duyurdu.

Yapılan açıklamada "Serdar Sertçelik'in yasa dışı yollarla yurt dışına kaçırılması ile ilgili 3 sivil şahıs ve 1 komiser gözaltına alınmıştır" denildi.

Gizli tanık yapıldıktan sonra yurt dışına kaçan Sertçelik, kendisinden bazı kişilerin ismini vermesinin istendiğini iddia etmiş ve böylece hükümete yönelik kumpas kurulmaya çalışıldığını öne sürmüştü.

Böylece soruşturma kapsamında gözaltı sayısı 8'e yükseldi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Taner sayil16 Mayıs 2024 08:21

Müslüman bir delikten iki defa sokulmaz,biz kaćdefa sokulacaģız ,yıllardır aynı oyunlar ve saçmalıklar,sözün bittiği yerlerdeyiz,umutlar boşa çabalar nafile,bir düzgün işimiz olsa ne olurdu,hep film,hep fırıldak,eğitim şart.

Sonraki Haber Yükleniyor...