Tgrt Haber

Bakan Yerlikaya'dan Ayhan Bora Kaplan açıklaması: Müfettiş raporu savcılığa teslim edildi

Editör: Onur Kaya / Kaynak: Tgrthaber.com
21 May 2024 18:57 - Güncelleme : 22 May 2024 03:49
Bakan Yerlikaya'dan Ayhan Bora Kaplan açıklaması: Müfettiş raporu savcılığa teslim edildi

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Ayhan Bora Kaplan soruşturmasında tutuklanan emniyet mensuplarıyla ilgili müfettiş raporunun tamamlandığını açıkladı. Raporun savcılığa teslim edildiğini belirten Yerlikaya "Bundan sonrası yargıda" dedi.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Ayhan Bora Kaplan suç örgütüne yönelik soruşturma kapsamında tutuklanan emniyet mensuplarıyla ilgili müfettiş raporunun tamamlandığını duyurdu.

İçişleri Bakanlığı tarafından hazırlanan ve üst düzey polisleri ilgilendiren müfettiş raporunun cumartesi günü tamamlandığı ve pazar günü de başsavcılığa teslim edildiği öğrenildi. Raporun, kriminal ve jandarma teşkilatının birlikte çalışmasıyla, uzun sürece özveriyle kısa sürede tamamlandığı ve bundan sonrasının yargıda olduğu bildirildi.

"BUNDAN SONRASI YARGIDA"

Konuya ilişkin açıklama yapan Bakan Yerlikaya, "Emniyet mensuplarıyla ilgili müfettiş raporu tamamlandı, savcılığa teslim edildi, bundan sonrası yargıda..."  ifadelerini kullandı.

Kaynak: Tgrthaber.com
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...