Tgrt Haber

Beşiktaş'taki gece kulübündeki yangında oğlunu kaybetti! DJ Gökay Tevlek'in babası 'çene' detayına dikkat çekti

Editör: Özge Sönmez / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
03 Nisan 2024 14:50 - Güncelleme : 03 Nisan 2024 15:03

İstanbul Beşiktaş'taki gece kulübünde meydana gelen yangın faciasında hayatını kaybeden DJ Gökay Tevlek'in babası gördüğü dehşete düşüren manzarayı anlattı. Tevlek'in cenazesini sabah Adli Tıp Kurumundan teslim alan babası, oğlunun çenesinde yara olduğu ve durumunun kötü olduğunu söyledi.

Beşiktaş’ta tadilat yapılan gece kulübünde çıkan yangında 29 kişi hayatını kaybetti. Hayatını kaybedenler arasında DJ Gökay Tevlek de vardı. Tevlek'in cenazesini Adli Tıp Kurumu'ndan teslim alan acılı baba, basın mensuplarına açıklamada bulundu. 

"KÖTÜ DURUMDAYDI"

Oğlunun çenesindeki yaraya dikkat çeken acılı baba,  "Oğlumun çenesinde yara var. Halbuki zehirlenme falan değil. Ne olduğunu biz de sizin kadar biliyoruz. Oğlum 47 yaşında. DJ'lik yapıyordu. Orada bir çalışma vardı. Oğlum da gözetim yapıyordu. Doktorun dediğine göre kötü durumdaydı. 'Çok mücadele ettik ama kurtaramadık' dedi. İhmal olup olmadığını bilmiyorum." diye konuştu.

Beşiktaş'taki gece kulübündeki yangında oğlunu kaybetti! DJ Gökay Tevlek'in babası 'çene' detayına dikkat çekti - 1. Resim

9 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI 

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...