Tgrt Haber

Dev dalgalar askerlerin olduğu konteynerleri vurdu: 2 asker yaralandı

Editör: Safa Keser / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
27 Kasım 2023 16:42 - Güncelleme : 27 Kasım 2023 16:47
Dev dalgalar askerlerin olduğu konteynerleri vurdu: 2 asker yaralandı
Asker,TSK,,,Trabzon

Kuvvetli fırtına tüm yurdu etkisi altına almayı sürdürürken, Trabzon’un Sürmene ilçesinde faciadan dönüldü. Dev dalgaların vurduğu konteynerde bulunan 2 asker yaralandı.

Trabzon’un Sürmene ilçesi 2 gündür etkili olan fırtınadan yoğun bir şekilde etkilenirken, son olarak Yeniçam Tersanesi’nde bulunan Türk Deniz Kuvvetleri Komutanlığının 9. Deniz Üssü’nde rıhtımı aşan dev dalgalar askerlerin konakladığı konteynerleri denize sürükledi.

FACİANIN EŞİĞİNDEN DÖNÜLDÜ

İhlas Haber Ajansı’nın aktardığı habere göre, denize sürüklenen konteynerde bulunan 6 askeri kurtarmak için yoğun çaba sarf edildi.

Olayın ardından çevredeki askeri personeller, botla hemen 6 askere ulaşarak güvenli yere getirdi. Kurtarılan 6 asker tedbir amaçlı hastaneye kaldırıldı.

Dev dalgalar askerlerin olduğu konteynerleri vurdu: 2 asker yaralandı

2 ASKERİN AYAĞI KIRILDI

Tedaviye alınan 6 askerden 2’sinin ayağının kırıldığı tespit edilirken, üs bölgesindeki iki köpek de son anda balıkçılar tarafından dalgalardan sağ olarak kurtarıldı.

Sürmene Kaymakamı Kaymakam Mehmet Ali Öztürk yaşananları yakından takip ederek olay yerinde incelemelerde bulunurken, askeri personele ait özel bir aracın da denize düştüğü öğrenildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...