Tgrt Haber

Eli ayağı bağlanıp katledilen kadın cinayetinde kahreden detay: Eşinin zehirleyip boğarak öldürdüğü kadın hamile çıktı

Editör: Ferhat Erdemir / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
12 Ekim 2022 18:40 - Güncelleme : 12 Ekim 2022 19:25
Eli ayağı bağlanıp katledilen kadın cinayetinde kahreden detay: Eşinin zehirleyip boğarak öldürdüğü kadın hamile çıktı
denizli,cinayet,kadın cinayeti

Denizli’de elleri koli bandıyla ayakları ise plastik kelepçeyle bağlanıp eşi tarafından boğazı sıkılarak öldürülen kadın cinayetinde ortaya çıkan detay bir kez daha kahretti. Eşi tarafından fare zehri verilerek korkunç bir şekilde öldürülen kadının hamile olduğu ortaya çıktı.

Denizli’de bir kadın eşi tarafından katledildi. Eşinin elleri ve ayaklarını bağlayıp fare zehri verdikten sonra boğazını sıkarak öldürdüğü kadının hamile olduğu ortaya çıktı.

Korkunç cinayet dün gece Pamukkale ilçesine bağlı Fatih Mahallesi'nde yaşandı. Elleri koli bandıyla ayakları da plastik kelepçeyle bağlanarak battaniyeye sarılı halde atılmış bir kadın cesedi bulunmuştu.

Cesedin 30 yaşındaki Nadia Nori'ye ait olduğu tespit edildi. Bir çocuğu olduğu öğrenilen kadının, eşi tarafından yemeğine fare zehri konularak elleri ayakları bağlanıp ölüme terk edildiği belirlendi.

HAMİLE KARISINI ZEHİRLEDİKTEN SONRA BOĞDU

Eşini ölüme terk eden 22 yaşındaki Sabour Sakhizadeh, iş dönüşünde halen yaşadığını gördüğü kadını boğazını sıkarak öldürdü. Karısını korkunç bir şekilde öldüren şahıs, sevk edildiği Denizli 2. Sulh Ceza Hakimliğince ‘Gebe olduğu bilinen kadını öldürme’ suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...