Tgrt Haber

Gaziosmanpaşa'da silahlı çatışmada kan aktı: 1 ölü

Editör: Suat Vilgen / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
17 Ekim 2023 07:00 - Güncelleme : 17 Ekim 2023 07:10
gaziosmanpaşa,çatışma

İstanbul'un Gaziosmanpaşa ilçesindeki bir eğlence mekanına bir otomobilden rastgele ateş açıldı. Bir şahsın pompalı tüfekle karışlık verirken yaralanan Ekrem G. kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

İstanbul'un Gaziosmanpaşa ilçesinde dün gece saatlerinde korku dolu anlar yaşandı. İlçedeki bir eğlence mekanının önünde çıkan silahlı çatışmada yaralanan bir kişi kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

İhlas Haber Ajansı'nın aktardığına göre olay saat 01.00 sıralarında Barbaros Hayrettin Paşa Mahallesi'nde meydana geldi. Şehit Mustafa Yeşil Caddesi üzerinde bulunan bir eğlence mekanının önüne gelen bir otomobilden, henüz bilinmeyen bir nedenle silahla içeriye doğru ateş edildi. Görgü tanıklarının ifadesine göre eğlence mekanındaki bir kişi de otomobile pompalı tüfekle karşılık verdi.

1 KİŞİ GÖZALTINDA

Bir süre devam eden çatışma esnasında Ekrem G. isimli şahıs yaralandı. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaralanan şahsı, olay yerindeki ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırdı. Ancak Ekrem G. hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi. Pompalı tüfekle ateş açan kişi ise olay yerine gelen çarşı ve mahalle bekçileri tarafından gözaltına alındı.

Çatışmanın yaşandığı noktada Olay Yeri İnceleme Ekipleri tarafından kapsamlı bir çalışma yapıldı. Vatandaşlardan olay hakkında bilgi edinen polis ekipleri, saldırıyı düzenyen otomobildeki şüphelileri yakalamak için operasyon başlattı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...