Tgrt Haber

Son dakika! Irak'ta düşen helikopterin içinden PKK'lılar çıktı

16 Mart 2023 10:50 - Güncelleme : 16 Mart 2023 11:36
Son dakika! Irak'ta düşen helikopterin içinden PKK'lılar çıktı
Son dakika,Irak,Helikopter,PKK,Terör örgütü

Son dakika haberi: Dün Irak'ta TSK'ya ait bir helikopterin düştüğü iddiasını ortaya atan terör örgütü PKK'nın yayın organının yalanı kendilerinde patladı. Irak Kürt Bölgesel Yönetimi, Duhok'ta dün düşen helikopterin içinde bulunanların bir kısmının eli kanlı terör örgütü PKK mensubu olduğunu açıkladı.

Irak'ta Duhok kentinde bulunan bir petrol sahasına Türk Silahlı Kuvvetlerine ait helikopterin düştüğü iddiasını ortaya atan eli kanlı terör örgütü PKK'nın yayın organının yalanı ellerinde patladı. Milli Savunma Bakanlığı yetkilileri, "Irak'ın kuzeyinde TSK'ya ait helikopterin düştüğü" iddiasının gerçeği yansıtmadığını açıklayarak iddiaları hepsini yalanlamıştı.

HELİKOPTERİN İÇİNDEN TERÖRİST ÇIKTI

Bugün bir açıklamada da Irak Kürt Bölgesel Yönetimi'nden geldi. IKBY, Duhok'ta dün düşen helikopterde bulunanların bir kısmının terör örgütü PKK mensupları olduğunu açıkladı.

'TSK'YE AİT UÇUŞ YOK'

Milli Savunma Bakanlığı kaynakları söz konusu iddianın tamamen gerçek dışı olduğunu, TSK’ye ait o bölgede bir helikopter uçuşunun bulunmadığını aktarmıştı.

Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Oh canıma degsin16 Mart 2023 12:15

Rabbime çok sukur

Sefa16 Mart 2023 11:08

Allahım sana şükürler olsun

Sonraki Haber Yükleniyor...