Tgrt Haber

İskenderun Körfezi'nde kartpostallık şimşek fırtınası!

Editör: Yusuf Özgür Bülbül / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
26 May 2024 04:59 - Güncelleme : 26 May 2024 05:00

İskenderun Körfezi'nde şimşek fırtınası geceyi aydınlattı. Yağmur öncesinde İskenderun Körfezi'nde oluşan şimşek fırtınası, timelapse çekim tekniği ile ölümsüzleştirildi…

Hatay’da öğle saatlerinde başlayan ve Cumartesi günü de etkisini sürdüren yağış, İskenderun'u adeta bir kartpostala dönüştürdü. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün Akdeniz'in doğusu için yağışlı hava uyarısında bulunduğu bölgede, şimşekler gökyüzünü aydınlattı.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Akdeniz’in doğusu için yağışlı hava uyarısında bulunmuştu. Hatay’da Cuma günü öğle saatlerinde başlayan yağış, Cumartesi günü de etkisini hissettirdi. Yağış öncesinde İskenderun Körfezi'nde oluşan şimşek fırtınası, Tımelapse çekim tekniği ile görüntülendi.

İskenderun Körfezi'nde kartpostallık şimşek fırtınası! - 1. Resim

GECEYİ AYDINLATTI

Amanoslarda dolunay yükselirken, Körfezde ardı ardına çakan şimşekler geceyi adeta gündüze çevirdi. Şimşek fırtınasıyla birlikte İskenderun Körfezi'nde de ortaya seyirlik görüntüler çıktı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...