Tgrt Haber

Isparta Valiliği 'Hastane kaydı yok' dedi! Benekli Ayhan'ın sağlık durumu hakkında açıklama...

Editör: Onur Kaya / Kaynak: TGRT Haber / İhlas Haber Ajansı / Anadolu Ajansı
17 Ekim 2023 17:20 - Güncelleme : 17 Ekim 2023 17:31
,,kavga,,

Isparta'da 2 kişi tarafından öldüresiye darbedilen 'Benekli Ayhan' lakaplı sosyal medya fenomeni Ayhan Koç'a yapılan saldırıya ilişkin resmi açıklama geldi. Isparta Valiliği, saldırganların kimliğinin tespit edildiğini ve adli işlem başlatıldığını duyurdu. Koç'un hastane giriş kaydının ise olmadığı bildirildi. Akıbeti merak konusu olan Ayhan Koç'un sağlık durumuna ilişkin avukatı bilgi verdi.

Sosyal medyada 'Benekli Ayhan' lakaplı Ayhan Koç'un dün gece Isparta'da sokak ortasında darbedilmesine ilişkin olayla ilgili Isparta Valiliğinden açıklama geldi. 2 şüpheli hakkında adli işlem başlatıldığını bildiren Valiliğin açıklamasında "Benekli Ayhan" olarak bilinen A.K'nin darbedildiğine yönelik görüntülerin paylaşıldığının tespit edilmesi üzerine araştırma yapıldığı belirtildi.

Olayın 15 Ekim'de Bahçelievler Mahallesi'nde meydana geldiği ve emniyete konuyla ilgili bir şikayet başvurusunun olmadığı vurgulanan açıklamada şöyle denildi:

2 ŞÜPHELİ HAKKINDA ADLİ İŞLEM

"A.K'nin ve olay esnasında yanında bulunan 2 kadının saat 03.30 sıralarında taksiyle Burdur'a gittiği, A.K'nin buradan saat 13.00 sıralarında otobüsle Ankara yönüne hareket ettiği tespit edilmiştir. A.K'nin olay sonrası hastane giriş kaydı bulunmamaktadır. Olayla ilgili 2 şüpheli şahsın kimlik tespiti yapılmış, haklarında adli işlem başlatılmıştır."

AVUKATI SAĞLIK DURUMUNU AÇIKLADI

Ayhan Koç ve ailesinin avukatı olduğunu belirten Şahin Polat, Koç’un Ankara’da olduğunu belirterek sağlık durumuna ilişkin açıklama yaptı. Polat, sosyal medya hesabındaki paylaşımda şu ifadelere yer verdi:

"Benekli Ayhan Koç Ankara'da, durumu iyi. arayan soran herkese çok teşekkür ediyor. Teyitsiz, doğrulanmayan bilgi paylaşılmamasını rica ediyor. Ben de herkese teşekkür ederim. Çok seveni var, çok kişi aradı, ilgilendiler sağ olsunlar."

 

Kaynak: TGRT Haber / İhlas Haber Ajansı / Anadolu Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...