Tgrt Haber

İstanbul’da hareketli dakikalar: İETT alevlere teslim oldu

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
24 May 2024 11:01 - Güncelleme : 24 May 2024 11:02

Kağıthane’de içerisinde yolcu olan seyir halindeki İETT otobüsü, bir anda alevler içinde kaldı. Hareketli dakikaların yaşandığı olayda; vatandaşlar yangın söndürme tüpüyle alevlere müdahale etti.

İstanbul Kağıthane'de önceki gün öğle saatlerinde meydana gelen olayda; cadde üzerinde seyir halinde olan yolcu dolu İETT otobüsünün motorundan dumanlar yükselmeye başladı.

Motor bölümünde aracın diğer bölgelerine sıçrayan yangın kısa sürede büyüdü. Yangının büyümesi üzerine yolcular panikle kendilerini otobüsten dışarıya attı.

İstanbul’da hareketli dakikalar: İETT alevlere teslim oldu - 1. Resim

İETT'den alevlerin yükseldiğini gören çevredeki sürücüler, yangın söndürme tüpüyle müdahale etti. Daha sonrasında olay yerine itfaiye ekibi de sevk edildi.

İETT KULLANILAMAZ HALE GELDİ

Kısa sürede gelen itfaiye ekibi yangını kısa sürede söndürürken, araç ise kullanılamaz hale geldi. Yaşanan hareketli anlar kameralara yansırken, sürücüler gökyüzünü kaplayan duman nedeniyle ilerlemekte zorlandı. Polis ve itfaiye ekibi yangınla ilgili soruşturma başlattı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...