Tgrt Haber

İstanbul'da yarın bazı yollar trafiğe kapatılıyor: İşte alternatif güzergahlar!

Editör: Yusuf Özgür Bülbül / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
04 May 2024 22:05 - Güncelleme : 05 May 2024 00:40
İstanbul'da yarın bazı yollar trafiğe kapatılıyor: İşte alternatif güzergahlar!

İstanbul'da yarın bazı yollar trafiğe kapatılacak. Mevlidi Nebi programı nedeniyle kapatılacak yollar ve alternatif güzergahlar duyuruldu.

Yenikapı miting alanında yarın (5 Mayıs) Peygamber Sevdalıları Platformu tarafından düzenlenecek Mevlidi Nebi programı nedeniyle saat 09.00’dan itibaren kapatılacak yollar ve alternatif güzergahlar açıklandı.

SABAH 9.00’DAN PROGRAM BİTİMİNE KADAR KAPALI OLACAK

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğünce yarın Yenikapı miting alanında Peygamber Sevdalıları Platformu organizesinde düzenlenecek Mevlidi Nebi programı nedeniyle saat 09.00'dan program bitimine kadar trafiğe kapatılacak yollar ve alternatif güzergahlar açıklandı.

İstanbul'da yarın bazı yollar trafiğe kapatılıyor: İşte alternatif güzergahlar! - 1. Resim

Buna göre kapatılacak yollar şöyle:

"Namık Kemal Caddesi ile bu caddeye çıkan tüm cadde ve sokaklar, Namık Kemal Varyant, Şehit Vefa Kara Kurdu Üst Geçidi, Yenikapı İDO İskelesi ile Yenikapı miting alanı arası yanyol (Yenikapı Etkinlik Alanı iç yolu), Mahramacı Sokak, İnkılap Caddesi, Küçük Langa Caddesi, Küçük Langa Aralığı Caddesi, Langa Bostanları Sokak, Yenikapı Marmaray’a çıkan tüm cadde ve sokaklar."

Alternatif güzergahlar ise Vatan Caddesi, Millet Caddesi, Balat Sahil, Atatürk Bulvarı, Kennedy Caddesi olarak açıklandı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...