Tgrt Haber

İzmir peş peşe sallandı, Naci Görür'den açıklama geldi: Bu deprem...

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: tgrthaber.com
15 May 2024 09:24 - Güncelleme : 15 May 2024 09:27
İzmir peş peşe sallandı, Naci Görür'den açıklama geldi: Bu deprem...

İzmir'in Karaburun ilçesi açıklarında peş peşe gelen 3.7 ve 4.5 büyüklüğünde iki depremin ardından Prof. Dr. Naci Görür, sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı.

AFAD'ın aktardığı verilere göre; İzmir'in Karaburun ilçesi açıklarında peş peşe 3.7 ve 4.5 büyüklüğünde iki deprem meydana geldi. Gerçekleşen iki depremin hemen ardından AFAD'dan yapılan açıklamada; olumsuz bir durumun olmadığı ve saha tarafa çalışmalarının devam ettiği aktarıldı.

"SAHA TARAMA ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR"

AFAD'ın açıklamasında şu ifadelere yer verildi:

"4.5 büyüklüğündeki deprem sonrası, an itibarıyla, olumsuz bir durum bulunmamaktadır. Saha tarama çalışmaları devam etmektedir. Etkilenen vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi sunarız"

NACİ GÖRÜR'DEN AÇIKLAMA GELDİ

Meydana gelen peş peşe depremlerin ardından Prof. Dr. Naci Görür, sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı. Görür yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

"Ege Denizi’nde 4,5 büyüklüğünde deprem oldu. Bu deprem olasılkla Midilli Adası’nın hemen güneyinde bulunan normal bir fay üzerinde oluştu. Sevgiyle"

 

Kaynak: tgrthaber.com
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...