Tgrt Haber

Kafa kafaya çarpıştılar: 1 ölü, 4 yaralı!

Editör: Yusuf Özgür Bülbül / Kaynak: Anadolu Ajansı
26 May 2024 01:37 - Güncelleme : 26 May 2024 01:38
Kafa kafaya çarpıştılar: 1 ölü, 4 yaralı!

Antalya’da meydana gelen feci kazada 1 kişi öldü, 2’si ağır 4 kişi de yaralandı. Ölen ve yaralananların kimlik tespit çalışmaları sürüyor.

Antalya'nın Kumluca ilçesinde bir otomobil ve iki motosikletin karıştığı trafik kazasında 1 kişi öldü, 2'si ağır 4 kişi yaralandı. Karşıyaka Mahallesi Camikırığı Caddesi'nde seyreden S.A'nın kullandığı 07 EBU 15 plakalı otomobil, önce aynı istikamete giden sürücüsü henüz belirlenemeyen plakasız motosikletle çarpıştı.

Daha sonra yine sürücüsünün kimlik bilgilerine ulaşılamayan 07 MA 9980 plakalı motosikletle çarpışan otomobil, park halindeki 07 V 2313 plakalı kamyonete çarparak durabildi.

Kafa kafaya çarpıştılar: 1 ölü, 4 yaralı! - 1. Resim

2 YARALININ DURUMU AĞIR

İhbar üzerine kaza yerine 112 Acil Sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerince yapılan kontrollerde bir kazazedenin hayatını kaybettiği belirlendi. Kazada, otomobilin sürücüsü ve 3 kişi yaralandı. Yaralılar kaza yerindeki ilk müdahalenin ardından ambulanslarla hastanelere sevk edildi. Yaralılardan motosiklette oldukları belirlenen 2 kişinin durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Polis ekiplerince kazada hayatını kaybeden ve yaralananların kimlik tespit çalışmaları sürüyor.

Kaynak: Anadolu Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...