Tgrt Haber

Kartelin en korkunç üyesi yakalandı! Kan donduran yöntemler ifşa oldu: Kurbanların kalplerini söküp...

Editör: Özge Sönmez / Kaynak: TGRT Haber
25 Şubat 2024 11:21 - Güncelleme : 25 Şubat 2024 11:47
Kartelin en korkunç üyesi yakalandı! Kan donduran yöntemler ifşa oldu: Kurbanların kalplerini söküp...
kartel,,cinayet,infaz

Meksika'da uyuşturucu karteli tetikçisi Michelle Angelica Pineda ortak operasyonla yakalandı. Kartel üyesinin infazlarda kullandığı yöntemler ise kan dondurdu. Evde yapılan aramalarda 13 bıçak, 1 pala 2 de insan kalbine ulaşıldı.

 Meksika'da bulunan uyuşturucu karteline darbe yapıldı. ABD Federal Soruşturma Bürosu (FBI), El Paso Polis Teşkilatı ve ABD sınır devriyeleri ortak operasyonla birçok kartel üyesini yakaladı. Operasyonda kartel tetikçisi Michelle Angelica Pineda saklandığı otelde yakalandı.

İLK CİNAYETİNİ 13 YAŞINDA İŞLEDİ 

İnfazlarda sorumlu olan 'Artistas Assessino' (Sanatçı Suikastçılar) çetesinin başında olduğu düşünülen Michelle Angelica Pineda'nın kurbanlarını korkunç yöntemlerle öldürdüğü ortaya çıktı. 22 yaşındaki Pineda'nın, ilk cinayetini ise 13 yaşında işlediği öğrenildi.

FBI tarafından yapılan açıklamaya göre; Pineda'nın birçok cinayet yöntemi var. Bunlardan en korkuncu ise öldürdüğü kişilerin vücudunu parçalayıp kalbini çıkarması. 

Pineda çıkarttığı kalpleri, Meksika ve ABD'nin güneybatısında yaygın olarak görülen bir dini akımın simgesi olan 'Santa Muerte'ye sunduğu iddia edildi.

"EL ELE ÇALIŞMAK ÇOK ÖNEMLİ"

Öte yandan FBI'ın El Paso'dan sorumlu özel ajanı John Morales, Pineda'nın iadesi sonrasında, "Pineda gibi insanların hayatlarımıza şiddet ve uyuşturucu getirmesini ve toplumlarımızı zehirlemesini önlemek için kolluk kuvvetleri, özel sektör ve yabancı kolluk kuvvetlerindeki ortaklarımızla el ele çalışmak çok önemli." dedi.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...