Tgrt Haber

Kayganlaşan yolda kaza üstüne kaza! Biri kaldırıma vurdu, diğeri devrildi

Editör: Şule Altınel / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
30 Nisan 2024 05:57 - Güncelleme : 30 Nisan 2024 06:35

Mersin'in Erdemli ilçesinde yağışla kayganlaşan yolda önce otomobil kaldırıma vurdu, arkasından gelen tır ise otomobile metreler kala devrildi.

Sağanak yağış nedeniyle kayganlaşan yollar kaza haberlerini de beraberinde getiriyor. Mersin'de etkili olan yağışlar sürücülere zor anlar yaşattı. Erdemli ilçesine bağlı Limonlu Mahallesi'nde Mersin Antalya D-400 karayolunun Antalya istikametinde kaza üstüne kaza meydana geldi. 

Alınan bilgiye göre B.G. yönetiminde seyir halindeki bir otomobil yağış esnasında sürücüsünün kontrolü kaybetmesiyle kaldırıma vurdu. Otomobilin arkasından gelen Lütfi Y.T. yönetimindeki tır ise kaza yapan otomobile birkaç metre kala devrildi.

Kayganlaşan yolda kaza üstüne kaza! Biri kaldırıma vurdu, diğeri devrildi - 1. Resim

Çevredekilerin haber vermesi üzerine kaza yerine güvenlik güçleri, itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi. 

Kaza yerine ulaşan 112 ekibi, devrilen tırın kabininden kendi imkanıyla çıkan sürücü Lütfi Y.T.'ye ayakta müdahale etti.

Karayolunun Mersin Antalya istikametinde trafik kontrollü olarak sağlanırken, kaza ile ilgili inceleme sürüyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...