Tgrt Haber

Polis memuru bayramda aile katliamı yaptı: Türkiye'yi dehşete düşüren olay

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: tgrthaber.com
17 Haziran 2024 10:54 - Güncelleme : 17 Haziran 2024 10:59
Polis memuru bayramda aile katliamı yaptı: Türkiye'yi dehşete düşüren olay

Mardin'de bayramın ikinci günü Türkiye'yi dehşete düşüren bir olay yaşandı. Eşini ve çocuğunu silahla vurarak öldüren polis memuru, daha sonra intihar etti.

Mardin​'de bayramın ikinci günü yaşanan olay kan dondurdu. Merkez Artuklu​ ilçesinde polis lojmanlarında İl Emniyet Müdürlüğünde görevli polis memuru​ H.Ş. (31), dehşet saçtı.

Hemşire eşi M.Ş. ve oğlu K.H.Ş'yi (3) silahla vurarak öldüren H.Ş. daha sonra aynı silahla intihar etti. Daireden gelen silah​ seslerini duyan meslektaşları, çilingir yardımıyla eve girdi. Eve giren polis memurları büyük bir şok yaşadı. 3 kişiyi silahla vurulmuş halde buldular.

ÇOK SAYIDA EKİP SEVK EDİLDİ

İhbar üzerine bölgeye çok sayıda ekip sevk edildi. Olay yerine gelen 112 Acil Sağlık ekipleri, 3 kişinin olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi. İncelemelerin ardından cesetler, sağlık ekiplerince Mardin Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna götürüldü.

Kaynak: tgrthaber.com

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...