Tgrt Haber

Son dakika! İstanbul'da sanayi sitesinde yangın çıktı

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
22 May 2024 15:49 - Güncelleme : 22 May 2024 16:34

Son dakika haberi.. Başakşehir İkitelli organize sanayi bölgesinde bulunan İSTEKS Sanayi Sitesi'nde bir iş yerinde yangın çıktı. Alevlerin yükseldiği iş yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi.

İstanbul'da bugün saat 15.00 sıralarında Başakşehir’de bulunan İSTEKS Sanayi Sitesi içerisindeki 3 katlı binanın çatı katında henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı.

ALEVLER KISA SÜREDE KONTROL ALTINA ALINDI

Alev ve dumanları gören vatandaşlar, hemen durumu ekiplere bildirdi. Vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye itfaiye ekipleri sevk edildi. Ekiplerin müdahalesiyle yangın kısa sürede kontrol altına alınarak söndürüldü.

Son dakika! İstanbul'da sanayi sitesinde yangın çıktı - 1. Resim

GENİŞ GÜVENLİK ÖNLEMİ ALINDI

Polis ekipleri yangın yeri ve çevresinde geniş güvenlik önlemi aldı. Yanan işyeri ve ekiplerin soğutma çalışması dron ile havadan görüntülendi. Yangında herhangi bir yaralanma veya can kaybı olmazken çıkan yangınla ilgili inceleme başlatıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...