Tgrt Haber

Sosyal medyada tepkiye neden olan görüntüler! 10 yaşındaki kızına şiddet uyguladı

Editör: Yusuf Özgür Bülbül / Kaynak: tgrthaber.com.tr
05 May 2024 23:22 - Güncelleme : 06 May 2024 10:35
Sosyal medyada tepkiye neden olan görüntüler! 10 yaşındaki kızına şiddet uyguladı

İstanbul Küçükçekmece'de bir AVM önünde, 10 yaşındaki kızını darp ettiği iddia edilen anneye çevredeki vatandaşlar tepki gösterdi.

Sosyal medyada paylaşılan videoda, bir kadının 10 yaşındaki kızına sokak ortasında şiddet uyguladığı iddia edildi. Kızın çığlıkları ve ağlamaları yürekleri burkarken, kadının umursamadan öfkesini boşalttığı görülüyor.

ÇEVREDEN TEPKİ GELİNCE TERK ETTİ

Kızın feryatlarına dayanamayan çevredeki vatandaşlar kadına müdahale etmeye çalışıyor. Fakat öfkeli kadın, uyarılara kulak asmadan kızıp olay yerinden uzaklaşıyor.

Görüntüleri izleyenler, kadına öfke dolu tepkilerde bulundu. "Çocuk bu kadının elinden alınmalı!", "Bu nasıl bir vahşet?!" gibi yorumlar yağdı.

PSİKİYATRİSTTEN ÇOCUĞUN ALINMASI ÇAĞRISI

Psikiyatrist Arif Verimli de sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, kadının sergilediği davranışlardan ötürü çocuğun elinden alınması gerektiğini belirtti. Verimli, kadının bulunması için de çağrıda bulundu.

“SÖZDE ANNE BULUNSUN”

Verimli'nin paylaşımı şöyle: "Ben haklı ya da haksız tüm tarafları dinlemeden asla karar vermem. Defalarca İzledim. Bu 10 yaşındaki kız çocuğu bu annenin elinden uzman görüşmesi sonrası gerekirse alınmalı. Lütfen bu sözde anne bulunsun."

 

Kaynak: tgrthaber.com.tr
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...