Tgrt Haber

Tırdan dökülen malzeme zincirleme kazaya neden oldu: 11 yaralı

Editör: Murat Makas / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
22 May 2024 09:52 - Güncelleme : 22 May 2024 11:37
Tırdan dökülen malzeme zincirleme kazaya neden oldu: 11 yaralı

Kayseri'de tırdan dökülen malzeme zincirlemeye kazaya neden oldu, 11 kişi yaralandı.

Kayseri'de tırın dorsesinden yola dökülen malzeme nedeniyle zincirleme kaza meydana geldi. Kazada işçi servisi, tır ile kamyonetin arasında kaldı.

Edinilen bilgiye göre, Kuzey Çevre Yolu Buğdaylı Mahallesi yakınlarında meydana gelen kazada 38 ABN 144 plakalı tırın dorsesindeki malzemeler yola döküldü. Yola dökülen malzemelere çarpmamak için 46 AIK 592 plakalı kamyonet aniden fren yapınca arkasındaki 38 P 0325 plakalı işçi servisi kamyonete çarparken, işçi servisine ise duramayan 38 JN 811 plakalı tır çarptı.

Tırdan dökülen malzeme zincirli kazaya neden oldu: 11 yaralı - 1. Resim

11 YARALI ÇEŞİTLİ HASTANELERE KALDIRILDI

Kazada işçi servisindeki 11 kişi yaralanırken, ihbar üzerine bölgeye çok sayıda ambulans ve polis ekibi sevk edildi. Polis ekipleri yolda güvenlik önlemi alırken, yaralı 11 kişi ambulanslar ile çeşitli hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı. Kazaya karışan araçlar da ekiplerin incelemesinin ardından yoldan kaldırıldı.

Tırdan dökülen malzeme zincirli kazaya neden oldu: 11 yaralı - 2. Resim

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...