Tgrt Haber

20 kilo veren Bergüzar Korel fit halini paylaştı, kısa sürede binlerce beğeni yağdı

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: Haber Merkezi
07 Kasım 2023 10:48 - Güncelleme : 07 Kasım 2023 10:49
20 kilo veren Bergüzar Korel fit halini paylaştı, kısa sürede binlerce beğeni yağdı
bergüzar korel

Ailesiyle birlikte Londra’ya yerleşen oyuncu Bergüzar Korel, 3. çocuğunu kucağına aldıktan sonra sıkı bir diyete girdi. Korel, son halini sosyal medya hesabından paylaştı.

Düğüm dizisiyle ekrana dönen Bergüzar Korel, yeni imajıyla dikkat çekmişti. Saçlarını sarıya boyayan oyuncu, doğum kilolarından da kurtuldu. Kısa sürede 20 kilo veren oyuncu, fit halini sosyal medya hesabından paylaştı.

SOSYAL MEDYA HESABINDAN FİT HALİNİ PAYLAŞTI

20 kilo veren oyuncu Bergüzar Korel, son halini sosyal medya hesabından paylaştı. Doğum kilolarından kurtulduğu gözlenen Korel’in son haline beğeni yağdı.

20 kilo veren Bergüzar Korel fit halini paylaştı, kısa sürede binlerce beğeni yağdı

OYUNCUNUN ZAYIFLAMA FORMÜLÜ ORTAYA ÇIKTI

8 ayda 20 kilo veren Bergüzar Korel, yaz boyu günde 2 saat yürüyüş yaptı ve 1 saat yüzdü. Yediklerine de dikkat eden oyuncu ufak operasyon da geçirdi.

BERGÜZAR KOREL YILLAR SONRA DÜĞÜM DİZİSİNDE 

Prime Video, ilk yerli Amazon Original dizisi Düğüm'ün başrolünde Bergüzar Korel, Caner Cindoruk ve Serkan Altınorak yer alıyor. Dizinin çekimleri tamamlanırken, Bergüzar Korel'in yeni imajı dikkat çekti. 

Kaynak: Haber Merkezi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...