Tgrt Haber

Bahar Candan hastanelik oldu! Cezaevinde kendini yaraladı 

Editör: Mutluhan Yıldız / Kaynak: TGRT Haber
25 May 2024 22:04 - Güncelleme : 25 May 2024 22:07

"Kara para aklama" ve "Suç örgütüne üye olma" suçundan Marmara cezaevi'nde tutuklu bulunan sosyal medya fenomeni Bahar Candan, koğuşunda kendini yaraladı. Candan'ın hastaneye kaldırıldığı ve tedavi altına alındığı öğrenildi. 

Dolandırıcılık ve kara para aklama suçlarından soruşturma başlatılan sosyal medya fenomenleri Bahar ve Nihal Candan kardeşler hakkında Küçükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından iddianame düzenlenmişti. İhlas Haber Ajansı'nda yer alan habere göre, Silivri'deki Marmara Cezaevinde bulunan Bahar Candan, kendini yaralayarak hastaneye kaldırıldı. 

İddianamede Alisya Bahar Candan’ın 14 yıldan 44 yıla kadar hapis cezası alması talep edilirken, ablası Gülnihal Çiçek için ise 8 yıldan 24 yıla kadar hapis cezası istendi.

Bahar Candan hastanelik oldu! Cezaevinde kendini yaraladı  - 1. Resim

ABLASI TAHLİYE EDİLMİŞTİ!

Kardeşler, önümüzdeki günlerde mahkemede hakim karşısına çıkması beklenirken Nihal Candan, anoreksiya rahatsızlığı nedeniyle geçtiğimiz haftalarda tahliye edilmişti.

Bahar Candan hastanelik oldu! Cezaevinde kendini yaraladı  - 2. Resim

KENDİNİ YARALADI

Ablası Nihal Candan’ın cezaevinden çıkmasının ardından Bahar Candan'ın kendine zarar vermesi sonrası hastaneye kaldırıldığını öğrenildi. 

Silivri Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Candan’ın tedavi altına alındığı öğrenildi.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...