Tgrt Haber

Dilimizi öğrenmeye karar verdi! Icardi’in eşi Wanda Nara’ya Türkçe dersi…

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT HABER
06 Eylül 2023 11:33 - Güncelleme : 06 Eylül 2023 14:24
Dilimizi öğrenmeye karar verdi! Icardi’in eşi Wanda Nara’ya Türkçe dersi…
,

Galatasaray’a imza atarak 3 yıllık anlaşma yapan Arjantinli ünlü santrafor Mauro Icardi, ailesiyle İstanbul’a yerleşti. Icardi’nin menajerliğini de yapan eşi Wanda Nara ise Türkçe öğrenme kararı aldı.

Sarı kırmızılı kulübün sevilen futbolcusu Mauro Icardi kadar eşi Wanda Nara da gündemden düşmüyor. Eşi ve çocuklarıyla İstanbul’a yerleşen Icardi ve ailesinin her adımı olay oluyor. Şimdilerde ise dizi ve film teklifleri alan Icardi’nin eşi Wanda Nara, Türkçe öğrenmeye karar verdi.

DİZİ VE FİLM TEKLİFLERİ ALIYOR

Arjantinli yıldız Mauro Icardi Galatasaray'a katılmasıyla birlikte eşi ve çocuklarıyla İstanbul'da yaşamaya başladı. Eşinin menajerliğini yürüten Wanda Nara, sunuculuk ve oyunculuk kariyeri nedeniyle şu sıralar reklamcıların ve yapımcıların gözdesi durumunda. Wanda, gelen dizi ve film teklifleri üzerine Türkçe öğrenmeye başladı. Nara'nın, eşinin menajerlik işlerini yürütmesinden ötürü de böyle bir karar aldığı öğrenildi. 

Dilimizi öğrenmeye karar verdi! Icardi’in eşi Wanda Nara’ya Türkçe dersi…

ESNAF ZİYARETİ YAPMIŞTI

Çocuklarıyla birlikte İstanbul'u gezen Wanda Nara, birçok dükkâna uğramıştı. Bunlardan birinde esnafın, "Icardi ile yatıp, Icardi ile kalkıyorum." sözlerini duyan Nara kısa süreli şaşkınlık yaşadı. O anlar sosyal medyada gündem oldu. Wanda Nara'nın İstanbul'a temelli taşınması sonrası hemen Türkiye'ye adapte olması ve esnafla sohbeti sırasındaki doğal tavırları büyük beğeni topladı.

Icardi imzayı atar atmaz Türkiye'ye yerleşen Nara, "İstanbul'a hayran kaldım" demişti. 

Kaynak: TGRT HABER
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...