Tgrt Haber

Konsere yoğun ilgi… Serdar Ortaç İzmir’de seyirci rekoru kırdı!

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT HABER
06 Eylül 2023 09:25 - Güncelleme : 06 Eylül 2023 11:54
Konsere yoğun ilgi… Serdar Ortaç İzmir’de seyirci rekoru kırdı!
,konser,serdar ortaç

İzmir’de düzenlenen 'Gençlik' temalı 92. İzmir Enternasyonal Fuarı'nın üçüncü gününde Türk Pop Müziği sanatçısı Serdar Ortaç sahne aldı. 120 bin kişinin katıldığı Çim Konserleri ünlü popçunun hayranlarıyla doldu taştı.

İzmir’de gerçekleşen konserde Serdar Ortaç, hitleri, performansı ve dansçılarıyla rüzgâr gibi esti. Müzikseverlerin ünlü sanatçının şarkılarına dans ederek eşlik ettiği o anlar geceye damga vurdu. Konsere 120 bin kişilik katılım sağlandı ve seyirci rekoru kırıldı. 

SEYİRCİ REKORU KIRILDI

Snop Magazin’in derlemesine göre; İlginin ve coşkunun yoğun olduğu gecede alkışlar eşliğinde sahneye adım atan ünlü popçu, ilk dakikalarda eğlencenin ateşini fitilledi. Geçmişten bugüne en sevilen parçalarını bir konsere sığdıran Serdar Ortaç, geniş repertuarı ile unutulmaz bir müzik şölenine daha imza attı.

‘Canıma Minnet’, ‘Ben Adam Olmam’, ‘Dansöz’ gibi hareketli parçalarıyla İzmirli hayranlarını yerinde oturtmayan ünlü popçu, ‘Bilsem Ki’, Haber Gelmiyor Yardan’, gibi slow şarkılarıyla da romantizm rüzgarları estirdi. 

Konsere yoğun ilgi… Serdar Ortaç İzmir’de seyirci rekoru kırdı!

Kendi bestelerinin yanı sıra repertuvarında oyun havalarına da yer veren Ortaç, yıllara meydan okuyan hitlerini 120 bin hayranından oluşan dev korosuyla hep bir ağızdan seslendirdi. 

Kaynak: TGRT HABER
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...