Tgrt Haber

Duygu Nebioğlu'ndan çarpıcı sözler! Metin Akpınar'ın açıklaması sonrası açtı ağzını yumdu gözünü

Editör: Şule Altınel / Kaynak: TGRT Haber
15 Ekim 2023 10:28 - Güncelleme : 15 Ekim 2023 10:37
Duygu Nebioğlu'ndan çarpıcı sözler! Metin Akpınar'ın açıklaması sonrası açtı ağzını yumdu gözünü
Metin Akpınar,Duygu Nebioğlu

Devlet sanatçısı unvanlı Metin Akpınar, 35 yıl sonra öğrendiği ikiz kızları için, "Varlıklarından haberdar olmadığım çocuklarımın çektiği acılardan dolayı çok üzgünüm" demesi, kızı Duygu Nebioğlu'nu sinirlendirdi. "Elimdeki delilleri anlattığımda çok büyük kayıp olur" diyen Nebioğlu, pazartesi açıklama yapacağını duyurdu.

Yeşilçam'ın usta isimlerinden Metin Akpınar'ın ikiz kızlarının 35 yıl sonra ortaya çıkmasıyla magazin gündemi sarsıldı. Günlerdir konuşulan Akpınar, evlilik dışı kızları için, "Kendilerini ilk tanıdığımdan itibaren çocuklarım olarak kabul ettim. Hepimiz açısından en sağlıklı şekilde ilişkimizi sürdürmek için karşılıklı çaba sarf ettik. Bu şekilde yolumuz kesiştikten sonra onlara, eşim Göksel ile birlikte elimizden geldiğince maddi ve manevi destek olmaya çalıştık. Bunca yıldan sonra gelen bu haberin ardından onların beklediği ve umduğu baba olmam kolay değildi. Varlıklarından haberdar olmadığım çocuklarımın çektiği acılardan dolayı çok üzgünüm." açıklaması yaptı.

Duygu Nebioğlu babası Metin Akpınar'ın açıklamasını görünce ise sinirlendi ve bir paylaşım yaparak şunları söyledi:

"İYİ NİYETİMİ KULLANIP..."

"Metin Akpınar'ın yapmış olduğu basın açıklamasına karşılık son açıklamamı pazartesi günü İstanbul'da televizyon programında gerçekleştireceğim. Size elimdeki deliller ile gerçekleri tüm çıplaklığıyla anlattığımda sanat tarihinin kaybı çok büyük olur. Bir insanın hayatı boyunca yapmış olduğu emeklerini yok edecek eğitim almadım Nebioğlu ailemden.

Duygu Nebioğlu'ndan çarpıcı sözler! Metin Akpınar'ın açıklaması sonrası açtı ağzını yumdu gözünü

Benim çok iyi büyütülmüş olmamdan kaynaklı iyi niyetimi kullanıp yalanları ile konuşmaya devam edenlerin sosyalist yapısının gerçekliğıni bir araştırın önce. Ve siz terbiyesiz troller sizin kimler tarafınızdan tutulup bana attığınız mesajların yaptığınız AHLAKSIZLIĞIN farkındayım ben bu süreci Akpınar ailesi ile birebir yaşadım kendinize başka sözler bulun."

"Ayrıca avukatlarım Ferihan Polat ve Ahmet Furkan Uludağ'ın üstlendiği davamı almak hiç kolay değildi" diyen genç kadın devamında "1 yıl boyunca gece gündüz demeden çalışıyoruz, önce avukatlarım hazırlanıyor sonra süreçlerimize beraber çalışıyoruz yani sığ beyinlerin anlayacağı bir durum değil ancak hata yapmış olmanızda sizi hemen kötü yapmaz" dedi.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...