Tgrt Haber

Engin Polat hakkında bir de yaralama davası: Savunması pes dedirtti

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: Sabah.com.tr
18 Kasım 2023 12:02 - Güncelleme : 18 Kasım 2023 12:13
Engin Polat hakkında bir de yaralama davası: Savunması pes dedirtti
engin polat,dilan polat

Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı’nca başlatılan soruşturma kapsamında tutuklanan Dilan ve Engin Polat çifti hakkında yeni bir dosya daha ortaya çıktı. 10 günden fazladır cezaevinde olan Engin Polat hakkında bir de yaralama davası olduğu öğrenildi.

"Kara para aklama" suçu kapsamında tutuklanan Engin Polat hakkında bir de yaralama davası olduğu ortaya çıktı. Polat ailesine ait güzellik merkezine giden kadının bacağında oluşan 1. derece yanık sonrası davacı olduğu anlaşıldı.

Aralarında Dilan Polat ve Engin Polat’ın da bulunduğu 14 kişi kara para aklama suçları kapsamında tutuklandı. Hakkında birçok dava bulunan Engin Polat’a ait güzellik merkezinde 8 ay boyunca bölgesel zayıflama için seansa alan 27 yaşındaki Şeyma E.'nin geçen yıl haziran ayında girdiği seans sonrasında bacağında geçmeyen yanıklar oluştu. 

VÜCUDUNDA 1. DERECE YANIK OLDUĞU BELİRLENDİ 

Seans sonrası bacağında kızarıklıklar olduğunu fark eden genç kadın, güzelik merkezinden herhangi bir dönüş alamayınca şikayette bulundu. İhbar üzerine güzellik merkezi mağdur kadını arayarak ödemiş olduğu bin 500 lirayı iade etti ve bol bol krem sürmesini söyledi. Bunun üzerine hastaneden rapor alan ve vücudunda 1. derece yanık olduğu belirlenen kadın, hem işlemi uygulayan Esmanur Alanyurt'tan hem de merkezin sahibi Engin Polat'tan şikayetçi oldu.

Engin Polat hakkında bir de yaralama davası: Savunması pes dedirtti

ENGİN POLAT SUÇLAMALARI KABUL ETMEDİ

Günaydın'ndan Arzu Kaya'nın haberine göre; İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı da konu hakkında soruşturma başlattı. İşlemi uygulayan Esmanur Alanyurt, şikayetçinin işlemden sonra memnun ayrıldığını belirttirken, Engin Polat ise müşterinin alerjik reaksiyon gösterdiğini söyleyerek, "Duş almış, kıyafet sürtünmesinden olmuş olabilir" dedi. 

ŞÜPHELİLERİN KUSURLU OLDUĞU BİLDİRİLDİ

Savcılık kusur olup olmadığı noktasında bilirkişiden rapor aldırdı. Güzellik uzmanı bilirkişi hazırladığı raporunda, 50 derecelik ısı verilerek işlemin uygulandığı ve yanıkların oluştuğunu belirtti.

İşlem yapanın uygulama esnasında aynı bölgeyi fazla ısıya maruz bırakmasının deride yanığa sebep olacağını kaydeden bilirkişi, kişiye işlemden sonra yapıp yapmaması gerekenlere ilişkin bilgilendirme yazısı imzalatılması gerektiğini de belirtti. Bu nedenle şüphelilerin kusurlu olduklarını bildirdi.

 

 

 

 

Kaynak: Sabah.com.tr
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...