Tgrt Haber

Depremzedeler için bir araya gelen 30 Belçikalı sanatçı arasına Hadise de katıldı!

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
06 Mart 2023 09:59 - Güncelleme : 06 Mart 2023 10:12
Depremzedeler için bir araya gelen 30 Belçikalı sanatçı arasına Hadise de katıldı!
magazin,

Ünlü şarkıcı Hadise, Türkiye’de yaşanan deprem felaketiyle ilgili yardım kampanyası düzenleyen Belçikalı Flaman sanatçılarla bir araya geldi. Sanatçılar, "12-12" kampanyası kapsamında "People Help the People" şarkısını seslendirdi.

11 ilde büyük yıkıma neden Kahramanmaraş merkezli depremlerde 45 bine yakın vatandaşımız hayatını kaybederken binlerce insan evsiz kaldı. Sadece Türkiye'yi değil tüm dünyayı derinden sarsan felaket için milyonlarca insan ve çok sayıda ülke yardım kampanyaları düzenledi. Son olarak kampanya düzenleyenlerden Belçika’da Flaman sanatçılar bir araya geldi.

30 FLAMAN SANATÇI BİRARAYA GELDİ

İlk günden itibaren depremzedeler için Türkiye hem de Hollanda'da düzenlenen projelere katılan Hadise, bu kez Belçika'nın yardım kampanyasına destek verdi. Başarılı popçu"12-12" adlı kampanya kapsamında 30'u aşkın Flaman sanatçı ile birlikte şarkı söyledi.

Depremzedeler için bir araya gelen 30 Belçikalı sanatçı arasına Hadise de katıldı!

HADİSE TAKDİR TOPLADI

12 Flaman radyo istasyonunda yayınlanmaya başlayan şarkının klibi de YouTube'da yayına girdi. Performansıyla alkış toplayan Hadise, "Katılmamı istediklerinde hemen 'Ne zaman yapıyoruz?' diye sordum." diyerek duygularını dile getirdi.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...