Tgrt Haber

İhanete uğrayan Shakira olaylı ayrılığını anlattı: Bazı kadınlar için cehennemde özel bir yer var!

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
03 Mart 2023 09:20 - Güncelleme : 09 May 2023 10:32
İhanete uğrayan Shakira olaylı ayrılığını anlattı: Bazı kadınlar için cehennemde özel bir yer var!
magazin,shakira,pique

Dünyaca ünlü Kolombiyalı şarkıcı Shakira, ihanet iddialarının ardından 11 yıldır birlikte olduğu ve iki çocuğunun babası Barselona’nın yıldız futbolcusu Gerard Pique ile yollarını ayırmıştı. 22 yaşındaki üniversite öğrencisi Clara Chia Marti ile birlikte olduğu öğrenilen eski eşi Pique'yi hedef alan Shakira, Meksika’da yayınlanan En Punto programına itiraflarda bulundu.

Barcelona'nın yıldızı Gerard Pique ile 11 yıllık birlikteliğin, ihanete uğradığı gerekçesiyle bitiren dünyaca ünlü Kolombiyalı yıldız Shakira, Meksika’nın ünlü TV programına ropöryajda bulundu. Ünlü şarkıcı "Cehennemde başka kadınları desteklemeyen kadınlar için ayrılmış özel bir yer var" dedi.

"DİŞİ BİR ASLANDAN DAHA GÜÇLÜ OLMAM GEREKİYOR"

Pazar günü Meksika’da yayınlanan En Punto televizyon programında itiraflarda bulunan Shakira, eski aşkının yeni sevgilisine göndermede bulunarak, "Bir kadının kendini tamamlamak için bir erkeğe ihtiyacı olduğu hikayesine inandım. Ayrıca çocukların aynı çatı altında bir anne ve babaya sahip olduğu bir aile hayalim vardı. Duygusal olarak her zaman erkeklere bağımlı oldum, aşka aşık oldum. Sanırım bu hikayeyi başka bir perspektiften anlayabildim ve bugün kendi başıma yeterliyim. Şimdi kendimi tamamlanmış hissediyorum çünkü kendime güveniyorum ve bana güvenen iki çocuğum var. Bu da bir dişi aslandan daha güçlü olmam gerektiği anlamına geliyor" dedi. 

" KIRILAN HAYALLER VARDIR "

Ayrılık sürecini anlatan şarkıcı, “Bu konuda konuşmak zor, özellikle de hâlâ bu süreci yaşadığım için, kamuoyunun gözü önünde olduğum için ve ayrılığımız normal bir ayrılık olmadığı için” dedi. Shakira, “Bu zor bir dönem, benim ve çocuklarım için karmaşık, resmî olarak konuşmadan önce bu süreci atlatmak için beklemem gerekiyordu. Kırılan hayaller vardır ve yerden küçük parçaları toplayıp kendinizi yeniden bir araya getirmeniz ve çocuklarınıza örnek olmanız gerekir. Şimdi kendime daha fazla güveniyorum. Sonunda güçlü olabileceğimi bilmiyordum. Her zaman daha kırılgan olduğumu düşünürdüm" sözleriyle dikkat çekti.

İhanete uğrayan Shakira olaylı ayrılığını anlattı: Bazı kadınlar için cehennemde özel bir yer var!

GÖNDERME YAPMIŞTI

45 yaşındaki şarkıcı, daha önce, yaptığı şarkıyla eski sevgilisine ve onun yeni birlikteliğine gönderme yapmıştı. Shakira, ocak ayında İspanyolca olarak yayınladığı şarkısında Pique ve kendisini aldattığı üniversite öğrencisi Clara Chia Marti’ye açık açık ve hiç çekinmeden sataşmıştı. 

"BİR FERRARİ’Yİ BİR TWİNGO İLE TAKAS ETTİN"

Şarkısında, “Ben iki 22’lik kıza değerim. Bir Ferrari’yi bir Twingo ile takas ettin. Bir Rolex’i bir Casio ile değiştirdin” diyen Shakira, yıldız futbolcuyu “Bir sürü spor salonuna gittin ama biraz da beynini çalıştır” ifadeleriyle sertçe eleştirmekten geri kalmamıştı.

Pique ve Shakira 2010 FIFA Dünya Kupası'nın resmi şarkısı "Waka Waka (Afrika'nın Bu Zamanı)" adlı single'ı için müzik videosunda yer aldıklarında tanışmışlardı.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...