Tgrt Haber

Kim Milyoner Olmak İster'e damga vuran uzay sorusu! Yarışmacının cevabı gündem oldu

Editör: Şule Altınel / Kaynak: TGRT Haber
26 Şubat 2024 03:54 - Güncelleme : 26 Şubat 2024 03:54
Kim Milyoner Olmak İster'e damga vuran uzay sorusu! Yarışmacının cevabı gündem oldu
Kim Milyoner Olmak İster,uzay,Neil Armstrong

Kim Milyoner Olmak İster programında bir yarışmacı karşısına çıkan 'Neil Armstrong kimdir?' sorusunda zor anlar yaşadı. Joker de kullanan yarışmacının verdiği cevap gündem oldu.

Kenan İmirzalıoğlu'nun sunduğu Kim Milyoner Olmak İster programında ilginç anlar yaşandı. Son günlerde Türkiye'nin gündeminde yer alan Uzay konusu yarışmada da soru olarak bir yarışmacının karşısına çıktı.

Bir genç yarışmacıya 'Neil Armstrong kimdir?' sorusu soruldu. Şıklar arasında kararsız kalan yarışmacı yarı yarıya joker hakkını kullandı.

Kim Milyoner Olmak İster'e damga vuran uzay sorusu! Yarışmacının cevabı gündem oldu - 1. Resim

Soruda kalan iki şık ise 'Ay'da yürüyen ilk insandır' ile 'Dünyanın çevresini dolaşan ilk insandır' oldu. Ancak yarışmacı 'Dünyanın çevresini dolaşan ilk insandır' şıkkını seçerek doğru cevabı bulamadı ve yarışmadan elendi. Yarışmacının verdiği cevap sosyal medyada da gündem oldu.

Kim Milyoner Olmak İster'e damga vuran uzay sorusu! Yarışmacının cevabı gündem oldu - 2. Resim

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...