Tgrt Haber

Lüks paylaşım yapanlara sitem eden Hande Ataizi: Kendime hak görmüyorum

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: Haber Merkezi
21 Kasım 2023 12:32 - Güncelleme : 21 Kasım 2023 12:32
Lüks paylaşım yapanlara sitem eden Hande Ataizi: Kendime hak görmüyorum
Hande Ataizi

Ceyda Düvenci’nin sunduğu Bambaşka Sohbetler programına konuk olan Hande Ataizi, Ceyda Düvenci'nin "En iyi arabalara binip, en şık giyinenlerin başındaydın" sözleri üzerine "Yemek fotoğraflarını ve gittiğim yerleri paylaşmayı sevmiyorum. Çok hassas bir dönemdeyiz. Lüks yaşamı kendime hak görmüyorum" dedi.

Son günlerde Bihter filmiyle adından söz ettiren Hande Ataizi, katıldığı programda samimi açıklamalarda bulundu. Bir dönem yaşam tarzıyla dikkat çeken isim, lüks paylaşım yapanlara da veryansın ederek, dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

"BAZI ŞEYLERİ KENDİME HAK GÖRMÜYORUM"

Hande Ataizi, Ceyda Düvenci'nin "En iyi arabalara binip, en şık giyinenlerin başındaydın" sözleri üzerine "Dönem o dönem değil. Evrildik. Bazı şeyleri kendime hak görmüyorum. Yemek fotoğraflarını paylaşmak, gittiğin yerleri insanların gözüne sokmak nedir? Çok hassas bir dönemdeyiz. O dönemin şartları onu gerektiriyordu, şimdi bunları yapmaya kendime hak görmüyorum" cevabını verdi.

Lüks paylaşım yapanlara sitem eden Hande Ataizi: Kendime hak görmüyorum

"GÖRGÜSÜZLÜK YAPMAM"

Bihter filminin galasında taktığı pahalı bileklikle konuşulan Hande Ataizi Aslı Şafak’la İşin Aslı programında konuya açıklık getirdi. 'Bihter' filminin galasında taktığın bileklik o kadar pahalı mıydı?" sorusuna Hande Ataizi, "Tabii ki orada zaten bir işbirliği içerisinde böyle bir şey yaptığımızı sen de bildiğin için söylüyorum. Yoksa benim kendi mücevherim olsa zaten böyle bir görgüsüzlük yapmam, çok pahalı demem" cevabını verdi. 

Kaynak: Haber Merkezi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...