Tgrt Haber

Masterchef’te Cemre tehditler savurdu, Mehmet Şef 'yapımcılarla görüşürsün' diye uyardı

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: Haber Merkezi
27 Ekim 2023 16:58 - Güncelleme : 27 Ekim 2023 16:59
Masterchef’te Cemre tehditler savurdu, Mehmet Şef 'yapımcılarla görüşürsün' diye uyardı
masterchef

TV8 ekranında yayınlanan Masterchef yarışmasının dün akşam yayınlanan bölümüne Cemre ve Tahsin’in tartışması damga vurdu. Cemre’nin Tahsin’e "Canlarını çok pis yakacağım, dışarıda bela olacağım" diyerek tehditler savurması jüri üyelerini sinirlendirdi.

Danilo Zanna, Mehmet Yalçınkaya ve Somer Sivrioğlu'nun jüri üyesi olduğu Masterchef’in son yayınlanan bölümünde Tahsin ve Cemre arasında gerginlik çıktı. Cemre, yarışma esnasında tehditler savunurken,  Tahsin de başına gelebilecek her şeyden rakibinin sorumlu olduğunu söyledi.

MASTERCHEF CEMRE RAKİBİNE TEHDİTLER SAVURDU

Takım oyunu yarışmasını kırmızı takım kazandı ve mavi takımdan potaya Cemre ve Esra gitti.  Eleme sonrası Cemre ve Tahsin arasında tansiyon yükseldi. Tahsin "Tavuk çevirme bu kadar dönmüyor" dedi. Tahsin'in sözlerinden sonra sinirlerine hakim olamayan Cemre ise "Canım başka bir şeye sıkkın ben de canını sıkacağım. Dışarıda çok pis sıkacağım. Öyle böyle değil. Benden var ya ne çekecekler... Ben sessiz mi gördüler, ne yaptılar bilmiyorum ama canlarını çok pis sıkacağım. En son ben giderim birileri de kına yakar. Dışarıda çok pis bela olacağım birilerine" sözleriyle herkesi şaşırttı.

Masterchef’te Cemre tehditler savurdu, Mehmet Şef 'yapımcılarla görüşürsün' diye uyardı

JÜRİ ÜYESİ MEHMET YALÇINKAYA SİNİRLERİNE HAKİM OLAMADI

İkili arasındaki tartışmada araya giren Mehmet Yalçınkaya, Cemre'ye "Böyle bir şeyi ne için söyledin? Dışarısıyla bunun ne alakası var? Dışarıya mı taşıyacaksın bu olayı? Sen böyle bir şey dersen karşı taraf da bunu tehdit olarak algılar. 'Dışarıda ben size bela olacağım' demek bir tehdittir. Geri adım atmayı düşünmüyorsun yani..." diyerek Cemre'yi uyardı.

 

Kaynak: Haber Merkezi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...