Tgrt Haber

Masterchef’te yarışmacı uyudu, jüri üyesi sinirlerine hakim olamadı

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: Haber Merkezi
13 Ekim 2023 16:34 - Güncelleme : 13 Ekim 2023 16:34
Masterchef’te yarışmacı uyudu, jüri üyesi sinirlerine hakim olamadı
Masterchef,somer sivrioğlu

Dün TV8 ekranında yayınlanan Masterchef yarışmasında yarışmacılardan Sergen’in uyuduğunu gören jüri üyesi Somer Sivrioğlu sinirlenerek, "Bu yaptığın saygısızlık" sözleriyle tepki gösterdi.

Danilo Zanna, Mehmet Yalçınkaya ve Somer Sivrioğlu'nun jüri koltuğunda yer aldığı yarışma programı Masterchef’te kıyasıya rekabet devam ederken, yarışmacılar ve jüri üyeleri arasında zaman zaman tartışmalar yaşanıyor. Sergen’in arkadaşları yarışırken, uyuması Somer Sivrioğlu’nu bir hayli sinirlendirdi.

SERGEN UYUYA KALDI, SOMER ŞEF SİNİRLENDİ 

Dün yarışmacılar dokunulmazlık oyunu için yarıştı. Yarışmacılardan Sergen, arkadaşları yarışırken, uyuya kaldı. Daha önce de birçok kez stüdyoda uyuyan Sergen'e ilk tepki Somer Sivrioğlu’ndan geldi. Sivrioğlu, "Günaydın Sergen. Gene mi uyudun?" dedi. Sergen de "Yok şefim, hastayım biraz. Rahatsızım, yorgunum" cevabını verdi.

Masterchef’te yarışmacı uyudu, jüri üyesi sinirlerine hakim olamadı

“YAPTIĞIN SAYGISIZLIK”

Sergen'in arkadaşları dokunulmazlık oyunu oynarken uyumasına tepki gösteren Somer Siviroğlu, "Bir şey söyleyeceğim. Siz yemek yaparken ben şuraya geçip uyusam ne düşünürsün benim hakkımda? Diğer arkadaşlara saygısızlık oluyor bence. Rahatsızsan sağlık ekibinden arkadaşımız var onu çağır. Gerekirse git arkaya dinlen. Ama burada uyuma olayını bitirmemiz lazım. Arkadaşlarınıza saygısızlık. Burada yarışan insanlar var" ifadelerini kullandı.

 

Kaynak: Haber Merkezi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...