Tgrt Haber

Masterchef’te favori yarışmacı elendi! Demet Akalın’dan destek mesajı geldi

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: Haber Merkezi
30 Ekim 2023 10:09 - Güncelleme : 30 Ekim 2023 10:09
Masterchef’te favori yarışmacı elendi! Demet Akalın’dan destek mesajı geldi
masterchef,demet akalın

TV8 ekranında yayınlanan Masterchef yarışmasının dün akşam yayınlanan bölümünde eleme heyecanı yaşandı. Geçtiğimiz sezon şampiyonun şampiyonu dün akşam Masterchef’e veda etti.

İki aşamalı oyunun sonucunda eleme adayları Barbaros, Barış,  Metin, Esra, Cemre ,Tahsin ve Tanya kıyasıya rekabet yaşandı. Oyun sonrası Masterchef yarışmasına veda eden isim geçtiğimiz senenin şampiyonu Metin oldu.

MASTERCHEF'E VEDA EDEN İSİM METİN OLDU 

Tatlı yapan yarışmacıların jelleri birbirine karıştı. Bu sebeple Metin ve Tanya 2. tura kaldı. Cemre, Esra ve Tahsin ise ilk etabı başarıyla tamamladı. 2. turda ise tadımın sonunda yarışmaya veda eden isim geçtiğimiz sene şampiyon olan Metin oldu. Elenen Metin, "Söylemek istediğim bir şey yok. Bazen bir hata devamını getirir. Dışarıda bazı insanlar bana çok kızacak ama bazen kaybetmek de kazandırır. Beni bu günlere benim verdiğim kararlar getirdi. Dikkatli olmam gerekiyordu ama olmadım" şeklinde konuştu.

Masterchef’te favori yarışmacı elendi! Demet Akalın’dan destek mesajı geldi

DEMET AKALIN’DAN DESTEK MESAJI GELDİ

Sıkı bir Masterchef izleyicisi olduğu bilinen Demet Akalın, favori yarışmacısı Metin’in elenmesi sonrası sosyal medya hesabından açıklama yaptı. Akalın paylaşımında, “Sen bu yaşında karakterinle de şampiyonsun. Yola devam Metooo” notunu düştü.

Kaynak: Haber Merkezi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...