Tgrt Haber

Müge Anlı’da yılan hikayesine dönen olay! Önce kendini sonra ailesini kabul etmedi

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT Haber
19 Şubat 2024 12:23 - Güncelleme : 19 Şubat 2024 12:23
Müge Anlı’da yılan hikayesine dönen olay! Önce kendini sonra ailesini kabul etmedi
Müge Anlı

Müge Anlı ile Tatlı Sert programına Hüseyin ve Erva olayı damga vurdu. Eşi Erva ve 9 aylık kızlarını bulmak için Almanya’dan gelen Hüseyin, programda bebeğine kavuştu. Ancak, bugün yayınlanan programda Erva, ne bebeğini kabul etti, ne de ailesini.

Müge Anlı'ya katılan Hüseyin, karısı Erva ve bebeğini aramak için günlerce programa çıktı. Günler sonra ortaya çıkan Erva, programda, şaşırtan açıklamalarda bulundu. Hüseyin'in eşi Erva canlı yayında, "Ben kayıp değilim, Erva da değilim" diye iddia ederken, annesini dahi kabul etmeyerek, stüdyoya şaşkınlık oluşturdu. 

KENDİSİNİ TANIMADI, İNKAR ETTİ 

Müge Anlı'da ortaya çıkan Erva, kaçtığı adama da 9 aylık bebeğini 'Kardeşim', diye tanıttığını Hüseyin ile evli olmadığını iddia etti. .Annesinin, gerçek annesi olduğunu bile kabul etmeyen genç kadın gösterilen düğün fotoğraflarına ise 'photoshop' dedi. 

Müge Anlı’da yılan hikayesine dönen olay! Önce kendini sonra ailesini kabul etmedi - 1. Resim

“BEN HER ŞEYİ ANLATMAK İSTİYORUM”

Erva canlı yayına bağlandı. Müge Anlı'nın 'hafta sonu neler yaşadın?' sorusuna, "Ben her şeyi anlatmak istiyorum. Ben iki tarafa da yalan söyledim. Ben olayların buraya geleceğini tahmin etmedim. Zaten evliliğimde de bir şey kalmamıştı. O yüzden sevgi gördüm, sevgi görünce de yalanı sürdürdüm. Necmettin'e Esin'im dedim, bu çocuk benim kardeşim dedim. Oraya geldiğimde o kadar kamerayı görünce gerçeği söyleyemedim. Necmettin de yalan söylediğimi öğrenince benden ayrıldı. Almanya'ya döndükten sonra Hüseyin'den de boşanmak istiyorum." sözleriyle şaşırtan bir cevap verdi. 

Müge Anlı’da yılan hikayesine dönen olay! Önce kendini sonra ailesini kabul etmedi - 2. Resim

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...