Tgrt Haber

Survivor Turabi’den Acun Ilıcalı’ya zehir zemberek sözler! Nusret'e de ateş püskürdü!

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
10 May 2023 16:10 - Güncelleme : 10 May 2023 19:10
Survivor Turabi’den Acun Ilıcalı’ya zehir zemberek sözler! Nusret'e de ateş püskürdü!
acun ılıcalı,nusret,turabi,survivor

Survivor’un 2014 ve 2015 sezonlarında şampiyon olan yarışmacı Turabi Çamkıran, programın sunucusu ve televizyoncu Acun Ilıcalı’ya verdi veriştirdi. Yeni Survivor’a davet edilmediği için kırgın olduğu iddia edilen Turabi, ünlü restorancı Nusret’i de hedef aldı.

"Survivor benim için bitti" diyen eski Survivor şampiyonu Turabi Çamkıran, Acun Ilıcalı ve Nusret Gökçe'yi hedef aldı. Turabi, "Survivor'a katılacak mısın?" sorusuna sert sözlerle cevap verdi. Sosyal medya hesabından Acun Ilıcalı ve Nusret Gökçe’yi hedef alan Turabi, "Acun Ilıcalı arasa da gitmem. 2 defa şampiyon olmuş ve Survivor adına yarışıp dünya şampiyonu olmuş ben yerine, özel jetiyle getirdiği Nusret yarışsın. Hem Nusret parkurlara tuz, Atakan da yarışmacılara diz atar" dedi.

"BU SAATTEN SONRA ARASA DA GİTMEM"

TGRT HABER'in derlediği bilgilere göre; Survivor'a Acun Ilıcalı tarafından davet edilmediği için hayli kırılan Turabi Çamkıran sosyal medya hesabından şu ifadelere yer verdi:

"Sormaktan vazgeçin arkadaşlar. Artık Survivor'dan emekliyim. Bir daha gelmeyi düşünmüyorum. Gelmem için önce Acun abinin kendisinin beni araması lazımdı, yanındaki arkadaşının araması değil. Artık bu saatten sonra arasa da gitmem."

Survivor Turabi’den Acun Ilıcalı’ya zehir zemberek sözler! Nusret'e de ateş püskürdü!

"NİSA SMS İLE ŞAMPİYON OLUR"

"2 defa şampiyon olmuş ve Survivor adına yarışıp dünya şampiyonu olmuş ben yerine, özel jetiyle getirdiği Nusret yarışsın. Hem Nusret parkurlara tuz, Atakan da yarışmacılara diz ve dirsek atar, hatta hızını alamayıp hak edenlerin totosunu tekmeler ama Hayim düşer, dopingli hırsızın biri çıkar itiraz eder, Nagehan "Kıskanıyorsun oğlum" diye ağzına çarpar, deli Taner herkesi kafese davet eder, Berkan 'tranquilo' diyerek herkesi yatıştırır, herkes tüm bu olanlar için Hakan'ı suçlar, Bozok adada patates satar, Nisa tüm Survivor şampiyonlarının olduğu gibi SMS ile şampiyon olur, bazı yarışmacılar ömür boyu bunu unutamaz. "

"SURVİVOR'IN TEK FATİHİ BENİM"

"Ben de Hollywood'da lüks villamda, birbirinden güzel mankenlerle aksiyon filmlerine hazırlanırım. Yakında güzel projelerle karşınıza tekrar çıkacağım. O güne kadar sevenlere sevgilerimle, sevmeyenlere sövgülerimle. Survivor tam anlamıyla İstanbul gibi. Fethi zor, fatihi tek. Survivor'ın tek fatihi benim!"

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...