Tgrt Haber

Armağan Çağlayan’dan Yabani dizisine eleştirisi geldi: Birazcık fazla mı

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT HABER
27 Eylül 2023 14:10 - Güncelleme : 27 Eylül 2023 14:10
Armağan Çağlayan’dan Yabani dizisine eleştirisi geldi:  Birazcık fazla mı
DİZİ,Armağan çağlayan

Salı günleri yayınlanan Yabani dizisinin başrolünde Halit Özgür Sarı, Simay Barlas ve Dolunay Soysert yer alıyor. Günün en çok izlenen yapımı olan Yabani’ye bir eleştiri de Armağan Çağlayan’dan geldi.

FOX TV ekranında yayınlanan Yabani dizisi, 3. Bölümüyle dün akşam izleyicisiyle buluştu. Günün en çok izlenen yapımı olmayı başaran Yabani dizisini Armağan Çağlayan eleştirdi.

ARMAĞAN ÇAĞLAYAN, YABANİ DİZİSİNİ KUZEY GÜNEY’E BENZETTİ

Televizyoncu Armağan Çağlayan, Salı günleri yayınlanan Yabani dizisini sosyal medya hesabından eleştirdi. Çağlayan fotoğrafla birlikte, “Yabani dizisi, Kuzey Güney dizisinden birazcık fazla mı esinlenmiş? Esinlenme bir tık fazla olmamış mı? “ notunu düşerek paylaştı.

Armağan Çağlayan’dan Yabani dizisine eleştirisi geldi:  Birazcık fazla mı

YABANİ YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI

Yeni bölüm fragmanı yayınlanan dizinin son bölümünde Yabani dizisinin son bölümünde DNA testi sonucunda Yaman Ali’nin Neslihan’ın oğlu olduğu ortaya çıktı. Alaz ve Çağla’nın yaptığı sürpriz doğum günü partisi tüm dengelerin bozulmasına neden oldu.

Kaynak: TGRT HABER
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...