Tgrt Haber

Star TV kararını verdi! İddialı başlayan dizinin fişini çekti

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: Birsen Altuntaş
28 Eylül 2023 16:35 - Güncelleme : 28 Eylül 2023 16:35
Star TV kararını verdi! İddialı başlayan dizinin fişini çekti
Çöp adam,elçin sangu

Başrolünde Elçin Sangu ve Engin Altan Düzyatan’ın yer aldığı Çöp Adam dizisini iddialı başlayan diziler arasındaydı. Yeni sezonda istediği başarıyı elde edemeyen Çöp Adam dizisi için kanal kararını verdi.

Star Tv’de yayınlanan Çöp Adam dizisi son olarak 28. Bölümle ekrana geldi. Çarşamba akşamları yayınlanan dizi, istenilen reytinglere bir türlü ulaşamadı ve final kararı aldı.

ÇÖP ADAM DİZİSİ FİNAL YAPIYOR!

Çöp Adam dizisinin yeni sezonunda başrol oyuncusu Sedef Avcı, diziden ayrılmış senaryo daha çok Peri ve çocuğuna odaklanmıştı. Son yayınlanan bölümünde beklentinin çok altında izlenme rakamlarına ulaşan dizi hakkında kanal kararını verdi. Son gelen haberler eğer dizi önümüzdeki hafta da çok düşük reytingler alırsa 30. bölümde bitirileceği yönünde.

Star TV kararını verdi! İddialı başlayan dizinin fişini çekti

ÇÖP ADAM’DAN 4 OYUNCU AYRILDI

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre; Çöp Adam dizisinin hikayesi değişiyor. Bu nedenle dizide birçok oyuncuyla yolların ayrıldığı bugün iletildi. Bu isimlerin başında Sedef Avcı geliyor. Dizinin Berrin’i Sedef Avcı bir veda yazısı yayınlayıp ekibe “Güzel bir sezondu. Harika bir ekiple harika dostluklara sahip oldum. Herkesin emeğine yüreğine sağlık yeni sezonda Yolunuz açık olsun” sözleriyle teşekkür etti. 

Çöp Adam dizisinin hikayesinin değişmesiyle beraber 4 oyuncu daha diziden ayrıldı. Çöp Adam’ın Nesrin’i Hülya Şen ile beraber Selen Domaç, Fatih Koyunoğlu ve Şeyda Terzioğlu’nun da ayrıldığı öğrenildi. 

Kaynak: Birsen Altuntaş
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...