Tgrt Haber

Üç Kız Kardeş’e Yeşilçam’ın güzel oyuncusu katıldı

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT HABER
28 Eylül 2023 15:33 - Güncelleme : 28 Eylül 2023 15:34
Üç Kız Kardeş’e Yeşilçam’ın güzel oyuncusu katıldı
üç kız kardeş,aydan şener

Salı günleri yayınlanan Üç Kız Kardeş dizisinin yeni sezon yayınları başladı. Başrolünde Özgü Kaya ve Berker Güven’in yer aldığı Üç Kız Kardeş dizisinin kadrosuna Yeşilçam’ın güzel oyuncusu da katıldı.

Yeni bölüm fragmanı yayınlanan Üç Kız Kardeş’in yeni sezonunda İclal Aydın yer almayacak. Yeni sezonda yeni oyuncularla birlikte senaryo da zaman atlaması yaşandı. Dizinin yeni bölümüne Yeşilçam oyuncusu Aydan Şener katıldı.

AYDAN ŞENER, ÜÇ KIZ KARDEŞ DİZİSİNİN KADROSUNDA

1981 Türkiye güzeli, Yeşilçam’ın sevilen oyuncusu Aydan Şener Üç Kız Kardeş dizisinin kadrosuna dahil oldu.
Yeşilçam’ın güzel oyuncusu “Müjgan Varnalı” karakteri ile Üç Kız Kardeş’in oyuncu kadrosunda yer alacak. İclal Aydın’ın aynı isimli romanından uyarlanan dizisi Üç Kız Kardeş’in oyuncu kadrosuna başarılı oyuncu Aydan Şener, Müjgan karakteri ile katıldı.

Üç Kız Kardeş’e Yeşilçam’ın güzel oyuncusu katıldı

OYUNCU KADROSU GENİŞLEDİ 

TGRT Haber’de daha önve belirttiğimiz gibi, başarılı oyuncu Merve Şen “Cevriye” rolüyle ve Fatih’in (Hakan Atalay) eşi olarak seyirci karşısına çıkacak. Zuhal Acar da Serdar’ın (Vural Şahanoğlu) eşini oynayacak. Yeni katılan oyuncularla birlikte ekrana gelecek "Üç Kız Kardeş" dizisinde 5 yıllık zaman atlaması yaşanacak.

Kaynak: TGRT HABER
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...