Tgrt Haber

Ahmet Davutoğlu 'Ben başarılıyım, parti başarısız' dedi, 2028'e göz dikti

Editör: Banu İriç / Kaynak: tgrthaber.com.tr
06 May 2024 05:16 - Güncelleme : 06 May 2024 07:21
Ahmet Davutoğlu 'Ben başarılıyım, parti başarısız' dedi, 2028'e göz dikti

Gelecek Partisi’nin istişare kampında konuşan genel başkan Ahmet Davutoğlu, kendisinin başarılı olduğunu ancak partisinin başarısız olduğunu savunarak 2028'de cumhurbaşkanı adayı olacağını söyledi.

Gelecek Partisi’nin Haymana’da gerçekleştirdiği istişare kampında Ahmet Davutoğlu yaptığı değerlendirmede “Benim hiçbir hatam yok. Benim toplumsal karşılığım partinin çok önünde. Ben başarılıyım, parti başarısız” diyerek 2028 yılında cumhurbaşkanı adayı olacağını söyledi.

Yerel seçimlerde başarı elde edemeyen Gelecek Partisi'nde düzenlenen Genişletilmiş İstişare Kampı'nda partinin geldiği son durum değerlendirildi. 

İstanbul Milletvekili Selim Temurci yönetimi eleştirerek “Gelecek Partisi ve Davutoğlu neden milletten oy alamıyor, neden odak seçim denilerek girilen seçimde sıfır çekildi, genel başkanın memleketi Konya Taşkent’te neden oy alınamadı bunlar mutlaka vatandaşa sorulmalı ve parti tepeden tırnağa yenilenmelidir” değerlendirmesi yaptı.

Grup Başkanvekili ve İstanbul Milletvekili İsa Mesih Şahin de açıkça Davutoğlu’na olağanüstü kongreyi topla diye çıkış yaptı. Bazı partililer de olağanüstü kongre teklifine destek verdi. Şahin “Partinin mevcut durumunu kabul etmek zorundayız. Yanlış tespit bizi, yanlış çözümlere götürür. Yeni bir siyasal yapılanma, yeni bir teşkilat yapılanması, yeni söylemler, yeni bir hikaye için partinin olağanüstü kongreye götürülmesini teklif ediyorum” dedi.

Ahmet Davutoğlu 'Ben başarılıyım, parti başarız' dedi 2028'e göz dikti - 1. Resim

Kaynak: tgrthaber.com.tr
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...