Tgrt Haber

AK Parti'den Erdoğan-Özel görüşmesi sonrası ilk açıklama 

Editör: Mutluhan Yıldız / Kaynak: Anadolu Ajansı
02 May 2024 20:43 - Güncelleme : 02 May 2024 22:14

Son dakika haberi... Cumhurbaşkanı Erdoğan ve CHP lideri Özgür Özel’in gerçekleştirdiği kritik zirve sonrası AK Parti'den ilk açıklama geldi. AK Parti Sözcüsü Çelik, iadeiziyaretin önümüzdeki süreçte gerçekleşeceğini belirtti. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile CHP lideri Özgür Özel arasındaki kritik zirve sona erdi. İlk kez bir CHP Genel Başkanı AK Parti Genel Merkezi’ne gitti. 1,5 saat süren görüşmenin ardından AK Parti kanadından ilk açıklama geldi. 

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, "Sayın Cumhurbaşkanımız CHP Genel Başkanı Sayın Özgür Özel'in ziyaretinden memnuniyet duymuşlardır. Olumlu bir havada geçmiştir ziyaret. Sayın Cumhurbaşkanımız, diyaloğun devam etmesi gerektiğini belirtmişlerdir. Kendi takvimlerine uygun bir zamanda iadeiziyaret gerçekleştireceklerdir" ifadelerini kullandı. 

AK Parti'den Erdoğan-Özel görüşmesi sonrası ilk açıklama  - 1. Resim

NE OLMUŞTU? 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile CHP lideri Özgür Özel, AK Parti Genel Merkezi'nde bir araya geldi. 8 yıl sonra ilk kez bir CHP lideri ile görüşme gerçekleştiren Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın protokolü dikkat çekti.  

AK Parti'den Erdoğan-Özel görüşmesi sonrası ilk açıklama  - 2. Resim

1 saat 35 dakika süren tarihi görüşmede; emekli maaşları, asgari ücret, atanmayan öğretmenler, kamuda mülakatın kaldırılması, staj ve çıraklık mağdurları gündeme geldi. 

Kaynak: Anadolu Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...